Le še dva meseca nas ločita od ponovne digitalne jeseni. Po lanski uspešno izvedeni Prvi digitalni akademiji v turizmu udeleženci že uspešno uporabljajo pridobljena znanja v praksi in tudi beležijo prve pozitivne rezultate. Z namenom usklajenega dviga prepoznavnosti Slovenije kot turistične destinacije na digitalu, bomo serijo celodnevnih izobraževalnih panelov nadaljevali tudi letos. Septembra začnemo z drugo Digitalno akademijo v turizmu.

Kot sporočeno z osnovnim nivojem digitalne akademije začnemo v petek, 7. septembra. Skupaj se bomo družili vse petke v septembru ter prve tri petke v oktobru. Zaključili bomo 16.11.2018.  Tudi tokrat vas bomo skupaj z domačimi in tujimi strokovnjaki pripravili za učinkovito izvajanje vsebinskih digitalnih akcij ter vas vpeljali v strateško načrtovanje digitalnih nastopov ter vsebin. Naš, in vaš končni cilj, je priprava vaše lastne Strategije vsebinskega digitalnega marketinga, pri čemer vas ne bomo prepustili samim sebi. Prednost naše digitalne akademije ostaja v tem, da vam bomo zagotovili vzporedni aktivni coaching.

Posamični strateški dokument bo vaš priročnik za delo vnaprej, pregledan s strani strokovnjaka, ki vas bo usmeril z napotki za izboljšave. Digitalna akademija je namenjena naprednejšim uporabnikom z višjim nivojem znanja in izkušnjami iz digitalnega marketinga in ne zgolj osnovnim poznavanjem področja.

POZOR: Prvih 10 prijavljenih udeležencev prejme brezplačno kotizacijo za novembrsko delavnico na tematiko Design managementa v turizmu. 

Prav tako smo objavili program in spletno prijavnico za nadaljevalni nivo Digitalne akademije, ki je namenjen izključno lanskoletnim udeležencem Digitalne akademije. Vsi štirje torki v septembru bodo dali podrobnejši uvid v pomembnost uredniške politike, Google orodja, zakonodajo in spletno optimizacijo. Prav tako je za sprotno delo zagotovljen aktivni coaching. Začnemo v torek, 4. septembra. Vse delavnice se bodo odvijale v Ljubljani, v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije.