Ljubljana - 5. maj 2022 - Samsung prenosni projektor Freestyle je zdaj na voljo v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 999,00 €. Kot darilo ob nakupu prejmete še brezžične slušalke Galaxy Buds Pro, posebna ponudba pa je na voljo od 5. maja do 19. junija 2022 oziroma do porabe zalog daril. Glede na osebne želje in potrebe uporabnika je naprava lahko projektor, pametni zvočnik in ambientalna razsvetljava za uporabo znotraj in zunaj doma. Freestyle je na voljo v beli barvi s premium minimalističnim dizajnom, zaradi svojih tehnoloških lastnosti pa zagotavlja kakovostno reprodukcijo zvoka, živahen prikaz priljubljenih vsebin in novo raven uporabniške izkušnje. Z njim je Samsung na prestižnem mednarodnem oblikovalskem tekmovanju International Forum (iF) Design Award 2022 osvojil tudi zlato medaljo.

Dizajn, ki očara že na prvi pogled
Napredna tehnologija projektorja Freestyle je implementirana v zelo lahkem ohišju, ki tehta le 830 gramov. To je naprava, ki se prilega vsakemu na dlani in jo je zelo enostavno premikati iz sobe v sobo. Poleg majhne teže Freestyle izstopa po elegantnem, modernem dizajnu, ki bo idealno izpolnil vlogo privlačnega dodatka v kateri koli notranjosti – od dnevne sobe, kuhinje, kopalnice do spalnice, pa tudi zunanjih lokacij, kot so balkoni, terase ali dvorišča. Prav tako je mogoče, zahvaljujoč vrtljivemu stojalu za 180 stopinj, izbrano vsebino projicirati na različne površine z enako kakovostjo prikaza – na steno, tla, strop in celo na pohištvo.

Zabava na vsakem koraku
Posebnost projektorja Freestyle je, da uporabnikom ponuja neomejene možnosti. Gre za edinstveno napravo, ki je glede na individualne želje uporabnika lahko projektor, pametni zvočnik ali ambientalna razsvetljava. Gledanje filmov, poslušanje glasbe, igranje iger so le nekatere od številnih možnosti, medtem ko ambientalni način zabave dvigne zabavo na povsem novo raven. S to funkcijo lahko uporabnik prikaže izbrani ambient, ki bo okrasil steno prostora in tako ustvaril intimno, prijetno vzdušje v notranjosti doma, hkrati pa lahko kot prava disko krogla projicira očarljive svetlobne učinke na podlagi glasbe. Poleg tega je projektor združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in 50 W / 20 V izhod ali več, zaradi česar je idealen spremljevalec za potovanja in druženje z družino in prijatelji zunaj doma.

Revolucionarni prikaz zvoka in vsebine
Prenosni projektor Freestyle poleg inovativnega dizajna in različnih možnosti uporabe odlikuje tudi inovativna tehnologija za neverjetno reprodukcijo avdio in video vsebin. S funkcijo samodejnega ostrenja, ki omogoča samodejno ostrenje, bo prikaz vsebine vedno kristalno jasen in podroben, hkrati pa je mogoče projekcijo nastaviti do velikosti 245 centimetrov (100 palcev) brez izgube kakovosti. Poleg tega je na voljo funkcija samodejnega izravnavanja, ki samodejno izenači poševno projekcijo in ustvari pravokotno sliko, kot tudi samodejni nivo za prilagoditev zaslona na katerikoli površini – od kamnite stene, ploščic pa do postelje v spalnici. Z vidika zvočnih vsebin projektor prinaša možnost 360-stopinjskega širjenja zvoka po prostoru, s čimer uporabniku zagotavlja popolnoma novo izkušnjo in maksimalno uživanje.

Freestyle projektor je zdaj na voljo v Sloveniji po ceni 999,00 €, za pridobitev darila brezžičnih slušalk Galaxy Buds Pro se morate po nakupu registrirati. Promocija traja do 19. junija 2022 oziroma do porabe zalog daril. Več informacij o sami promociji in pravilih registracije si preberite tukaj.

Več informacij o napravi Freestyle.


Nazaj