Ljubljana - 28. april 2022 - Družba Samsung Electronics je sporočila, da je skupna prodaja serije pametnih monitorjev - Smart Monitor - presegla milijon naprav po vsem svetu in s tem postala milijonska prodajna uspešnica.

Novi zasloni, ki so primerni za vse, podpirajo funkcijo Smart Hub ter zagotavljajo popolno okolje za domačo pisarno in šolanje, brez povezave z osebnim računalnikom ali katerokoli drugo zunanjo napravo. Poleg tega monitor uporabnikom omogoča uživanje v različnih storitvah OTT, kot so Netflix, Samsung TV Plus in YouTube. Na podlagi priljubljenosti prvega pametnega monitorja, ki je bil s strani podjetja predstavljen konec leta 2020, je Samsung letos še izboljšal svojo linijo. Zdaj ponuja kar 11 vrhunskih pametnih monitorjev, vključno z modeli M8, M7 in M5.

Zlasti vsestranski novi M8 se ponaša s Samsung ikonično tanko obliko in je na voljo v štirih, privlačnih novih barvah - beli, nebeško roza, nebeško modri in pomladno zeleni. Elegantna zasnova M8 se dobro zlije z vsako okolico in izpolnjuje vrsto različnih zahtev potrošnikov. Poleg tega so odstranljiva kamera SlimFit Cam, aplikacija za videokonferenčne rešitve in druge inovativne tehnologije zaslona glavni dejavniki priljubljenosti M8, saj se ljudje prilagajajo novim načinom življenja - kot sta delo in šolanje od doma.

Pametni monitor M8 je prejel nagrado CES 2022 Innovation Awards Honoree, ki jo podeljuje združenje CTA (Consumer Technology Association), kot priznanje za široko paleto tehnologij prikaza. Samsung je prednaročila za M8 v ZDA, Nemčiji, Franciji in številnih drugih državah začel sprejemati 28. marca 2022. Ta so presegla pričakovanja podjetja, kar kaže na izredno priljubljenost izdelka po vsem svetu. V prvem četrtletju se je prodaja serije pametnih monitorjev, vključno s prodajo prednaročil za M8, v primerjavi z enakim obdobjem lani povečala za približno 40 %.

"Ker potrošniki vse pogosteje delajo, se učijo in zabavajo doma, pametni monitor na novo opredeljuje tradicionalno vlogo monitorja in ponuja številne funkcije, ki izboljšajo vsak življenjski slog. Veseli nas, da smo dosegli mejnik enega milijona enot, in pričakujemo, da se bo povpraševanje nadaljevalo, saj želijo potrošniki po vsem svetu vsak dan živeti pametneje," je dejal Hyesung Ha, izvršni podpredsednik Visual Display Business pri družbi Samsung Electronics.


Nazaj