Daily DOOH, vodilna industrijska publikacija, je nagradila Samsung Electronics in MSC Cruises s prestižno nagrado za najboljšo celostno uporabniško izkušnjo. Samsung je kot del dolgoletnega partnerstva z družbo MSC Cruises zagotovil interaktivne zaslone na dotik, digitalno signalizacijo in več kot 2400 televizorjev za celotno MSC Grandiosa križarko.

Največji in najpomembnejši del LED rešitve - 93-metrski Samsung ukrivljen LED IF040H-D zaslon - je nameščen na stropu notranje promenade križarke. Zaslon je dinamično zasnovan tako, da ves čas ustvarja navdušujoče vzdušje in trikrat na dan prikazuje očarljive vizualne predstave.

“Strop z LED zasloni je ena od edinstvenih lastnosti naših Meraviglia križark, vključno z MSC Grandiosa križarko, ki vozi po Sredozemlju in nudi neverjetna doživetja za naše stranke,” je povedal Luca Pronzati, glavni direktor za inovacije pri MSC Cruises. “Z družbo Samsung smo sodelovali pri ustvarjanju tega osrednjega elementa večnamenskega prostora in ga opremili z najsodobnejšo tehnologijo. Zaslon pomaga ustvariti različne ambiente in atmosfere čez dan, hkrati pa igra ključno vlogo pri zabavi na križarki s svojo paleto očarljivih predstav.”

“Samsung tehnologija je pomemben del edinstvene in nepozabne izkušnje na krovu številnih križark družbe MSC Cruises,” je povedal Seog-gi Kim, izvršni podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. “Potniki bodo lahko od trenutka vkrcanja uživali v Samsung zaslonih, ki jih odlikuje vrhunska kakovost slike in intuitivna uporabnost.”

Več informacij


Nazaj