V digitalni dobi čedalje več komuniciramo na družbenih omrežjih. Nenehno izražamo svoja čustva, delimo mnenja, objavljamo fotografije in ohranjamo vezi s svojimi prijatelji iz bližnjih ter oddaljenih krajev. Družbena omrežja imajo vsekakor veliko dobrih lastnosti in številne prednosti, a hkrati lahko tudi (pre)hitro postanejo mesto, kjer se širijo negativni glasovi in govorice. Zato sta družba Samsung in igralka Millie Bobby Brown, ki jo najbolje poznamo iz priljubljene znanstvenofantastične serije Stranger Things, v prevodu Čudne stvari, združila moči in ljudi po vsem svetu pozvala k širjenju pozitivnosti na spletu. Čeprav je mlada, se Millie ne boji spregovoriti o pomembnih temah – to počne z objavami in kampanjami, s katerimi podpira iniciative, ki so ji blizu.

Samsung in Millie, ki svoj glas na družbenih medijih že uporablja za neustrašno izražanje v duhu #TeamGalaxy, vabita vse svoje sledilce, da delijo pozitivna sporočila in tako digitalni svet spremenijo na bolje. Millie Bobby Brown je zaradi svoje kariere pogosto na očeh javnosti, kar prinaša svojevrstne izzive. Na vprašanje, kako se spopada z zlobnimi jeziki, Millie rada odgovori: „Soočam se z veliko spletnega nadlegovanja in malenkostnosti. Vse skupaj me pravzaprav navdihuje, da s svoje platforme širim še več ljubezni in pozitivne energije. Moji sledilci vedo, da sem tudi jaz samo človek. Mozolje imam, delam napake, včasih sem trapasta ali utrujena, tu in tam se tudi razjezim. S tem ni nič narobe. Če se imaš rad, kakršen si, boš imel rad tudi ostale – in to je najpomembnejše.“

Oboževalci so vabljeni, da svoje pozitivne misli in sporočila delijo kot fotografijo, videoposnetek ali  Instagram zgodbo s ključnikom #SpreadTheLove♥, kar je tudi osebno vodilo igralke in aktivistke Millie.

“Delite ljubezen. Verjamem, da lahko s skupnimi močmi naredimo svet boljši in pozitivnejši,” pritrdi Millie.

Več informacij o tem, kako Samsung in Millie Bobby Brown širita pozitivnost.


Nazaj