Las Vegas, ZDA – 7. januar 2020 – Samsung Electronics je te dni predstavil nova Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite pametna telefona. Galaxy Lite naprave vključujejo ključne vrhunske funkcije Galaxy S in Note serij, kot so izjemna tehnologija kamer, prepoznavno S Pen pisalo, napreden zaslon in baterijo, ki traja dlje. Sedaj lahko še več uporabnikov uživa v izjemnih funkcijah Galaxy S in Note serij.

“Galaxy S in Galaxy Note naprave zadovoljujejo potrebe ter želje uporabnikov po vsem svetu. So plod nenehnega prizadevanja za doseganje izjemnih inovacij in nudijo izjemne zmogljivosti ter inteligentne storitve,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite pametna telefona vključujeta izjemne premium lastnosti, namenjene vsem uporabnikom, ki želijo izkusiti napredno tehnologijo in vrhunske funkcije.”

Galaxy S10 Lite: Ultimativna kamera za popolne posnetke
Galaxy Lite pametni telefoni nudijo nabor funkcij in zmogljivosti kamere, ki temeljijo na najnaprednejših Samsung tehnologijah. Galaxy S10 Lite pametni telefon vključuje glavno kamero, ultra široko kamero in makro kamero, Super stabilnost funkcija pa akcijo spreminja v videoposnetke naslednje generacije. Ultra široka kamera omogoča, da ujamete prizor, kakor ga vidite. Z zornim kotom, ki je širši od širokokotne kamere, vam ultra široka kamera omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko na posnetkih zajamete skoraj vse, kar vidijo vaše oči.

Galaxy Note10 Lite: Izboljšana produktivnost, kadarkoli in kjerkoli
Uživajte v vrhunski Note izkušnji in izboljšajte svojo produktivnost z Galaxy Note10 Lite s S Pen pisalom. S Pen pisalo, ki temelji na zmogljivostih Bluetooth tehnologije in ima nizko porabo energije, uporabnikom omogoča, da kar s preprostim klikom na S Pen pisalo zajamejo posnetek ali navigirajo po prezentaciji. Poleg tega funkcija Kretnje omogoča enostavno upravljanje naprave na daljavo. Delanje zapiskov prav tako še nikoli bi bilo bolj preprosto - uporabniki lahko s Samsung Notes pretvorijo svoj rokopis v digitalno besedilo, prilagodijo velikost svojega besedila ali ga izvozijo v najrazličnejše oblike za programe, kot je na primer Microsoft Word.

Vrhunske lastnosti Galaxy naprav
Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite uporabnikom nudita vrhunske Galaxy izkušnje, ki  jih pričakujemo od Samsung naprav:
- Izjemen zaslon: Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite nudita brezkončne-O zaslone od roba do roba. Zaslona, velikosti 17,02 centimetra, nudita poglobljeno vizualno izkušnjo, ki uporabnikom omogoča še več užitkov ob gledanju večpredstavnostnih vsebin.
- Baterija, ki traja dlje: Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite pametna telefona sta opremljena s 4.500 mAh baterijo, ki ima zelo hitre polnilne zmogljivostmi - tako boste lahko dlje časa ostali povezani in namenili več časa stvarem, ki jih imate radi.
- Storitve in varnost: Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite vključujeta vrhunske Samsung aplikacije in storitve, hkrati pa so vaši podatki zaščiteni s Samsung Knox varnostno platformo.

Galaxy S10 Lite je na voljo v intenzivno beli, intenzivno črni in intenzivno modri barvi, medtem ko je Galaxy Note10 Lite pametni telefon na voljo v avra sij, avra črni in avra rdeči barvi. Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 bosta predstavljena tudi na dogodku CES 2020, ki poteka med 7. in 10. januarjem 2020 v Las Vegasu.

Za več informacij obiščite news.samsung.com/galaxy.


Nazaj