Seul, Koreja – 14. januar 2020 – Samsung Electronics je predstavil Galaxy XCover Pro, pametni telefon, ki je popolno združenje robustnosti in elegance. Galaxy XCover Pro vključuje vrhunske funkcije Samsung Galaxy pametnih telefonov, vključno z izjemnim zaslonom, dolgotrajno baterijo in Samsung Knox varnostno platformo. Poleg tega je naprava nadgrajena z edinstvenimi rešitvami partnerjev družbe Samsung, kot je na primer možnost uporabe radijske postaje za komuniciranje prek Microsoft Teams.

“Galaxy XCover Pro je odraz zavezanosti družbe Samsung rešitvam za medorganizacijski (B2B) trg,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. In dodal: “Verjamemo, da je medorganizacijski trg zrel za preobrazbo. Strmimo k odprtim in partnerskim mobilnim rešitvam za naslednjo generacijo uporabnikov, ki bodo za svoje delo uporabljali predvsem digitalne rešitve.”

"Microsoft in Samsung imata dolgo zgodovino združevanja najboljše strojne in programske opreme, ki rešuje številne izzive uporabnikov," je povedal Satya Nadella, izvršni direktor pri družbi Microsoft. "Kombinacija Microsoft Teams funkcij in novega Galaxy XCover Pro pametnega telefona je odraz tega, da lahko s sodelovanjem uporabnikom zagotovimo tehnologijo, ki jo potrebujejo za opravljanje svojega dela učinkoviteje in varneje."

Naprava, ki združuje eleganco in vzdržljivost
Galaxy XCover Pro je optimiziran za možnosti uporabe v različnih panogah, vključno s trgovino, proizvodnjo, zdravstvom in logistiko.

Naprava je odporna na vodo in prah (IP68 standard), na padec iz višine do 1,5 m tudi brez zaščitnega ohišja in ima MIL-STD 810G certifikat za zanesljivo zaščito pred ekstremno višino, vlago in drugimi ekstremnimi okoljskimi razmerami. Vgrajeno ima 4,050 mAh baterijo, ki zagotavlja dolgotrajno energijo, vključuje pa možnost polnjenja s POGO polnilno postajo in je združljiva s polnilnimi postajami drugih proizvajalcev. V trenutkih, ko je potrebna še večja poraba energije, lahko baterijo zamenjate z rezervno.[1]

Galaxy XCover Pro uporabnikom omogoča, da z dvema programirljivima tipkama prilagodijo svoje izkušnje. Uporabniki lahko na primer nastavijo, da enostavno, z dotikom odprejo optični bralnik, prižgejo luč ali vklopijo CRM aplikacijo, brez da bi odklenili zaslon ali iskali specifične aplikacije v menijih.[2] Galaxy XCover Pro nudi 16-centimetrski FHD+ brezkončni zaslon z izboljšanim zaznavanjem dotika, ki lahko deluje v vseh pogojih, vključno z dežjem ali snegom. Za uporabnike, ki delajo na terenu, je možno vključiti tudi način z uporabo rokavic ali funkcijo spremembe glasovnega sporočila v besedilo, ki omogoča enostavno sporočanje v realnem času brez dodatnih naporov. [3]

Celovita terenska rešitev, ki jo poganja Samsung partnerski ekosistem
Uporabniki lahko uživajo v naprednih mobilnih rešitvah iz širokega Samsung partnerskega ekosistema, kar na primer olajša upravljanje zalog in obdelavo plačil ter komunikacijo na poti. Galaxy XCover Pro z dvema programirljivima tipkama uporabnikom omogoča, da so vedno pripravljeni na komunikacijo, ne glede na to, ali želijo komunicirati z glavno pisarno, dispečerji ali drugimi sodelavci na terenu. Za lažjo komunikacijo je Samsung tesno sodeloval z družbo Microsoft in vključil walkie-takie funkcijo, ki deluje prek Microsoft Teams programa.

Samsung je sodeloval tudi z družbami Infinite Peripherals, KOAMTAC, Scandit in Visa ter vključil številne programske in strojne rešitve, ki uporabnikom omogočajo spremljanje zaloge, obdelovanje plačil, odčitavanje črtnih kod, pametni telefon pa lahko deluje tudi kot mPos terminal. Galaxy XCover Pro vključuje Samsung POS, mobilno rešitev za plačevanje, ki je pilotski program družbe Visa. Rešitev prodajalcem omogoča, da potrošnikom omogočijo enostavno in varno plačevanje s kartico, brez namenske strojne opreme. Pilotni program temelji na transakciji EMV čipov in tako omogoča enako funkcionalnost kot klasični POS terminal, hkrati pa so vsa plačila popolnoma varna. Plačilo je mogoče enostavno izvesti z dotikom Galaxy XCover pametnega telefona z brezstično kartico, pametnim telefonom ali pametno uro.

“Samsung Galaxy XCover Pro je maloprodajna POS platforma, ki bo omogočila digitalno preobrazbo trgovine,” je povedal Mary Kay Bowman, vodja prodajnih rešitev pri družbi Visa. “Uporaba te rešitve za panoge, kot so zdravstvo, letalstvo in gostinstvo, je odličen primer, kako lahko družba Visa skupaj s partnerjem Samsung zagotavlja dostop do plačilnih izkušenj, ki jih potrošniki vse bolj pričakujejo, ne glede na to, kje so.”

Najvišja stopnja varnosti
Robusten Galaxy XCover Pro ima vgrajeno tudi Samsung Knox varnostno platformo, ki omogoča zaščito strojno opreme, šifriranje podatkov in zaščito pred vdori - tako so vaše informacije zaščitene proti kraji in zlorabi. Naprava ima tudi bralnik prstnih odtisov in prepoznavo za odklepanje brez dotika. Velika podjetja lahko s Samsung Knox enostavno nastavijo in prilagodijo napravo. IT strokovnjaki lahko enostavno dodelijo dovoljenja in upravljajo dostope prek Knox Configure in Knox E-FOTA. Samsung Galaxy XCover Pro je dvignil nivo tehnologije za poslovne uporabnike, ki je namenjena za uporabo kjerkoli in kadarkoli.

[1] Dodatna baterija na voljo ločeno.
[2] Licenco za Samsung Knox je potrebno kupiti posebej.
[3] Na voljo samo pri SMS sporočilih v angleškem, francoskem, nemškem, italijskem, španskem in kitajskem jeziku.


Nazaj