Ljubljana, 28. november 2019 – Schneider Electric, vodilni na področju digitalne transformacije upravljanja energije in avtomatizacije, je objavil, da razširja trifazno neprekinjeno napajanje (UPS) Galaxy VS za zunanje baterije s 20-150 kW 400V z novimi 120 in 150 kW UPS. Večja moč omogoča visokozmogljivim modularnim trifaznim UPS Galaxy VS, enostavnim za uporabo, zaščito širšega razpona ključne infrastrukture in edge računalniških aplikacij.

Galaxy VS je EcoStruxure Ready, s tem pa olajša delo v vsakem trenutku in na vsakem mestu. Izpolnjuje edinstvene zahteve edge računalništva in majhnih podatkovnih centrov, kjer sta prostor in dostop omejena in dragocena. Zahvaljujoč 99-odstotni učinkovitosti in opcijskim litij-ionskim baterijam z dvojno življenjsko dobo, je skupni strošek lastništva Galaxy VS brez primere v industriji.

»Ob naraščajočem povpraševanju po večji moči in učinkovitosti ključne infrastrukture in edge aplikacij, bo Galaxy VS, s svojim razširjenim razponom moči, zdaj še bolje zadovoljeval potrebe strank in trga,« je izjavil Christopher Thompson, podpredsednik sektorja za trifazno poslovanje v Schneider Electricu. »Kompaktna in modularna zasnova Galaxy VS, ki tolerira napake, skrajša čas zagona in omogoča doseganje redundance na manjšem prostoru kot tradicionalni UPS na ta način prihrani uporabniški čas, energijo in denar.«

Nekatere prednosti Galaxy VS so:
Znižanje stroškov: Do 99-odstotna učinkovitost v Schneider Electricovem patentiranem ECOnversion načinom delovanja omogoča uporabnikom, da povrnejo naložbe, s prihrankom energije v dveh do treh letih (odvisno od modela).

Zmanjšanje energijskega odtisa: Kompaktna zasnova visoke gostote z neoviranim frontalnim dostopom, ki omogoča enostavno in hitro povezovanje in servisiranje, zlasti za uporabo v utesnjenih prostorih.

Daljše shranjevanje energije: Tehnologija litij-ionskih baterij skrajša čas vračanja varnostnih kopij, ščiti napetost tudi med večkratnimi izpadi električne energije in traja dlje kot tradicionalne baterije.

Daljše neprekinjeno delovanje in enostavnejše vzdrževanje: Ključni sestavni deli sistema so izdelani v obliki modulov, ki so dizajnirani za odpornost na napake, s čimer dosežemo notranjo redundanco pri manjši obremenitvi in skrajšamo povprečni čas popravila.

EcoStruxure Ready: Olajša upravljanje globalne vidnosti, zmogljivosti in stanja opreme s podporo strokovne uporabniške službe, ki uporablja gonilnike naslednje generacije EcoStruxure IT Expert in EcoStruxure Asset Advisor, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Green Premium certifikat, dizajn za trajnostne poslovne rezultate.

Galaxy VS je zdaj na voljo prek Schneider Electrica in njegovih partnerjev po vsem svetu. Glede na energetske potrebe in zahtevani čas delovanja, so vsi Galaxy VS UPS na voljo z vključeno start-up storitvijo, z namenom zagotavljanja optimalnega delovanja sistema, kakovosti in varnosti sistema. 

Za več informacij o celotnem naboru Galaxy VS obiščite stran s splošnim pregledom  Galaxy VS:
Galaxy VS 10-150 kW za zunanje baterije
Galaxy VS 10-50 kW z notranjimi pametnimi baterijskimi moduli

Več informacij


Nazaj