Ljubljana – 3. maj 2022 - Nagrajeni akumulatorski sesalnik Samsung Bespoke Jet je zdaj na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 799,00 €. Bespoke Jet z minimalističnim in kompaktnim dizajnom na slovenski trg prihaja v privlačni beli barvi. S številnimi tehnološko dovršenimi funkcijami in stojalom čistilna postaja “vse v enem” je ta elegantni sesalnik celovita rešitev za čist dom.

Praktičen in zmogljiv za resnično čist dom
Novi Bespoke Jet™ akumulatorski sesalnik s stojalom  čistilna postaja “vse v enem”, ki zagotavlja higiensko čiščenje z 99,999 odstotnim[1] večslojnim filtracijskim sistemom, popelje čiščenje doma na višjo raven. Večslojni filtracijski sistem omogoča izpust samo čistega zraka in ustvarja zdravo okolje. Ko se zrak vsesa, glavni ciklon ločuje velike prašne delce, ki se zberejo v kovinskem mrežastem filtru. Mikrofilter nato ujame drobne prašne delce, končni filter za fini prah pa zadrži še mikro prah[2], ki sicer zlahka uide nazaj v zrak. Vsi deli in filtri so pralni, zato jih je mogoče vzdrževati higiensko čiste. Čistilna postaja “vse v enem” zagotavlja higieno v prostoru med čiščenjem. Ko je postaja priključena na električno omrežje, lahko samodejno izprazni koš za prah, ne da bi pri tem sproščala drobne prašne delce[3], vse zahvaljujoč tehnologiji Air Pulse. Postaja pa sesalnik tudi samodejno napolni.

Sesalnik Bespoke Jet™ zagotavlja učinkovito čiščenje, ne glede na to, ali se uporablja na trdih tleh ali preprogah. Zahvaljujoč Samsung digitalnemu inverterskemu motorju ustvari kar do 210 W[4] sesalne moči. S filtrirnim sistemom Jet Cyclone lahko uporabnik uživa v čistejšem zraku in močni sesalni moči. Vsebuje visoko učinkovito multiciklonsko strukturo, s čimer ustvarja optimalno zračno pot za zmanjšanje zračnega upora in minimalno izgubo sesanja umazanije in zagotavlja ujetje majhnih in nezdravih prašnih delcev. Ogrodje sesalnika Bespoke Jet ™ tehta le 1,44 kilograma. Z njim je premikanje po prostorih in sesanje različnih površin, kot so sedežna garnitura, mize, omare, okenske žaluzije, stopnice in  težko dostopna mesta pod gospodinjski aparati, res enostavno.

Enostavno in celovito čiščenje
Poleg vseh ostalih odličnih specifikacij ima Bespoke Jet™ tudi izredno zmogljivo baterijo, ki je dovolj močna da zdrži do ene ure delovanja[1]. Poleg tega baterija omogoča, da sesalnik ohrani 70 odstotkov svoje prvotne zmogljivosti do 500 sesalnih ciklov[2]. Poleg tega lahko poleg sesalnika Bespoke Jet™ uporabniki kupijo še en zelo uporaben pripomoček - nadgrajen podaljšek Spray Spinning Sweeper, ki enostavno očisti trda tla. Njegove dvojne vrtljive mokre blazinice se vrtijo 260-krat na minuto do 100 minut[3] ter zagotavljajo stabilno in učinkovito čiščenje trdih tal. Napredni Spray Spinning Sweeper ima 150-mililitrski rezervoar za vodo, ki ga je enostavno vzdrževati in tako zagotavlja bolj praktično uporabniško izkušnjo pri ročnem razprševanju vode pri čiščenju.

Sesalnik Bespoke Jet™ odpira novo in sodobno dobo gospodinjskih aparatov. Eleganten brezžični sesalnik je zasnovan tako, da se popolnoma prilega vsakemu domu in svojim uporabnikom omogoča, da sesalnik namestijo v dnevni sobi, ne da bi pri tem ogrozili izgled celotnega interierja. Samsung Bespoke Jet je na voljo v privlačni beli barvi po priporočeni maloprodajni ceni 799,00 €.

Več informacij o sami napravi 

[1] Naveden čas delovanja se nanaša na minimalno moč pri priključenem nemotoriziranem orodju. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo naprave.
[2] Ohrani 70-odstotno zmogljivost po 5 letih uporabe pri 100 ciklih na leto, glede na zmogljivost baterije (2200 mA). 1 cikel: popolno praznjenje po polni polnitvi (100 ~ 0 odstotkov). Rezultati se lahko razlikujejo glede na uporabo naprave. Na podlagi internega testiranja.
[3] Navedeni čas delovanja velja za način “Wet”, ko je pritrjen brizgalni vrteči se pometalni stroj.
[1] Preizkušeno v skladu z IEC 62885-2, CL.5.11 z uporabo načina Jet s strani SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo naprave.
[2] Nanaša se na prašne delce velikosti od 0,5 do 4,2 µm.
[3] Preizkušeno na podlagi IEC 62885-2, CL.5.11 s strani SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo naprave. Nanaša se na delce velikosti od 0,5 do 4,2 µm.
[4] Preizkušeno sesanje na podlagi IEC62885-2 Cl. 5.8 standard, preizkušen na vhodu v nemotorizirano orodje, z uporabo načina Jet. Na podlagi testov SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.


Nazaj