Novi podjetja Sony Mobile, na voljo na prodajnih policah, je opremljen z eno od najbolj naprednih kamer, kadarkoli uporabljenih v pametnem telefonu. Privoščite si pametni telefon z ISO 12800, najvišjo ISO občutljivostjo za snemanje video posnetkov na pametnem telefonu na svetu ter z neverjetno občutljivostjo ISO 51200 za fotografije[i], za zajem neverjetnih posnetkov tudi v izjemno slabi svetlobi. Taka tehnologija je bila do sedaj na voljo le na fotoaparatih z izmenljivimi objektivi in je pot v XZ2 Premium našla po zaslugi novega Sonyjevega sistema dvojnega senzorja v dvojni kameri Motion Eye in fuzijskega procesorja za slikovni signal AUBE™.

XZ2 Premium je tudi edini pametni telefon s katerim lahko snemate in si ogledate 4K HDR video posnetke. Snemajte kot profesionalci v 4K HDR kakovosti in nato posnetke predvajajte v vaši dlani na 4K HDR zaslonu z diagonalo 14,73 cm ter svoje najljubše trenutke prikažite v kristalno jasnih podrobnostih ter dih jemajočih barvah in kontrastu. To je edini pametni telefon z resnično profesionalno kakovostjo kamere in izkušnjo zabave vrhunskega razreda, ki ju poganja pojem zmogljivosti za mobilne procesorje ta hip, mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 845.

Prikažite svojo umetniško žilico – dvojna kamera Motion Eye™ omogoča uporabo učinka zabrisanosti (bokeh[ii]) s katero bo objekt v fokusu izstopil iz mehkega ozadja ali pa posnemite brezčasne črno-bele fotografije z nežnimi prehodom med odtenki črne in bele. Dodatno lahko po zaslugi vrhunskega senzorja z vgrajenim pomnilnikom posnamete super počasne videoposnetke z 960 sličicami na sekundo v HD ali polni HD ločljivosti za kar najbolj dramatičen prikaz posnetega trenutka. XZ2 Premium prav tako ponuja eno od najboljših sprednjih kamer na pametnem telefonu s 13 milijoni slikovnih pik, 1/3,06-palčnim občutljivim senzorjem in zaslonom, ki deluje kot bliskavica, kar zagotavlja fantastične selfieje, ne glede na svetlobo.

Poleg ogleda v osupljivem realizmu, lahko sedaj vaše vsebine tudi občutite z novo Sonyjevo tehnologijo dinamičnega sistema vibriranja (Dynamic Vibration System), ki analizira zvok in dogajanje z vibracijami prenese v vašo dlan ter tako filmom, igram in video posnetkom vdahne novo dimenzijo življenja. XZ2 Premium ob ogledu video posnetkov s prijatelji ustvari vzdušje kot v kinematografu s svojima glasnima sprednjima stereo zvočnikoma.

Brezžični standard polnjenja Qi obenem zagotavlja enostavno polnjenje z uporabo nove brezžične polnilne postaje (WCH20[iii]) ali ostalih združljivih polnilnikov Qi. XZ2 Premium s svojo vrhunsko obdelavo stekla in kovine ni le čudovit na pogled in vrhunski na dotik, ampak tudi trpežen zaradi uporabe zaščitnega stekla Corning® Gorilla® Glass 5 na obeh straneh in odporen na pljuske s certifikatom IP65/IP68[iv]. Na voljo je v črni barvi.

Celovite specifikacije za XZ2 Premium.

[i] 12800 za video (samodejno). Preverjeno s primerjavo objavljenih specifikacij kamer za več kot 11.800 pametnih telefonov, ki jo omogoča storitev SpecTRAX organizacije Strategy Analytics. Informacija je veljavna na 15. april 2018. Več informacij o rezultatih Strategy Analytics.
[ii] Funkcija bokeh in monokromatske funkcije bodo postale dostopne v 3. četrtletju 2018. Dostopnost programske opreme za prenos poteka v fazah, kar pomeni, da se začetek dostopnosti spreminja glede na trg in/ali posameznega operaterja.
[iii] WCH20 je na voljo kot dodatna oprema
[iv] Xperia XZ2 Premium je odporen na pljuske in prah, zato ga lahko brez skrbi uporabljate v dežju ali umazanijo sperete z vodo iz pipe, vendar pa pred tem trdno zaprite vse vhode in pričvrstite vse pokrovčke. Telefona vam ne priporočamo popolnoma potopiti ali izpostavljati morski vodi, slani vodi, klorirani vodi in tekočinam kot so pijače. Zloraba in neustrezna uporaba nista zavarovani z garancijo. Naprava je bila testirana v skladu z oceno IP65/68. Več informacij. XZ2 Premium je opremljen z USB vhodom za povezavo in polnjenje brez pokrovčka. Pred polnjenjem se prepričajte, da je USB vhod popolnoma suh.


Nazaj