Majhne spremembe v vašem domu, kot so na primer nova dekoracija ali nova umetnina, lahko popolnoma spremenijo občutek v določenem prostoru. Najnovejši model Samsung The Frame televizorja na svojem ekranu, ko je ta izklopljen, prikazuje izbrane umetnine in tako vselej popolno dopolnjuje prostor. S pomočjo Trgovine z umetninami, ki vključuje več kot 1200 umetniških del iz svetovno znanih galerij in muzejev, kot sta na primer madridski muzej Prado in londonski muzej Victoria & Albert, boste v vsakem trenutku našli umetnino, ki se bo popolnoma ujemala z vašim razpoloženjem. S The Frame televizorjem boste umetnost z lahkoto vnesli tudi v svoj dom – umetniška dela boste lahko občudovali v neverjetni kakovosti slike z vsemi podrobnostmi, kot da bi si jih ogledovali v živo. V Trgovini z umetninami boste našli številna dela talentiranih umetnikov današnjega časa in brezčasne mojstrovine, kot so Boshov Vrt zemeljskih radosti, Velazquezov Pogled na vrt vile Medici in Ortegova Riva degli Schiavoni v Benetkah.

Priporočila za izbor umetnin
“Z družbo Samsung sodelujemo že od leta 2013, saj želimo s pomočjo tehnologije umetnost narediti dostopnejšo za širšo družbo in omogočiti čim več ljudem, da v umetnosti uživajo - tudi v udobju svojega doma. Samsung The Frame omogoča ravno to. Trgovina z umetninami vključuje številna umetniška dela iz različnih obdobij in različnih stilov, od tihožitij in pokrajin do dekorativne umetnosti, " je povedala Cristina Alovisetti, generalna direktorica muzeja Prado. Dodala je: "Za prikaz na Samsung The Frame televizorju izberite katerokoli podobo, s katero se lahko čustveno povežete – to vam bo omogočilo, da boste povezani z deli, do katerih morda zaradi trenutne situacije nimate dostopa. Menim, da ima umetnost močan učinek na naše počutje."

"Samsung The Frame z izjemno kakovostjo slike in natančnim prikazom vseh podrobnosti nudi svobodo uživanja v umetnosti. Trgovina z umetninami z raznoliko ponudbo vključuje številna dela novodobnih še neznanih umetnikov in dela umetniških pionirjev, kot so William Morris, Hokusai in James Francis Danby. Tako boste lahko uživali v svojih najljubših umetninah, hkrati pa boste lahko odkrivali nova umetniška dela," je povedala Amelia Calver, vodja licenciranja za razvoj in raziskave pri muzeju Victoria & Albert. Dodala je: "Pred izbiro umetniškega dela ne pozabite, da bosta naravna svetloba in oblika vaše sobe ozadje vaše skrbno izbrane umetnine, zato razmislite, ali je vaš cilj poudariti izbrane elemente vašega prostora ali jih zakriti. Presodite, ali želite umetnino, ki se harmonično vključuje v prostor ali želite biti drznejši s slogom in vzorcem umetnine."

Vsakdo lahko najde umetnino zase. Od barve do teme in še več – z enostavnimi in jasnimi kategorijami umetniških del v Samsung Trgovini z umetninami je odkrivanje širokega nabora umetnin za vsako priložnost zabavno in preprosto.

Za več informacij o The Frame televizorju in Trgovini z umetninami obiščite www.samsung.com.


Nazaj