Ljubljana, 15. november 2019 – Na voljo je nova posodobitev[1] programske opreme za Galaxy S10e, S10 in S10+ pametne telefone, ki vključuje zmogljive funkcije Galaxy Note10 pametnih telefonov. Uporabniki bodo lahko poleg uživanja v raznoliki ponudbi funkcij Note10 pametnih telefonov, ki so bile dodane pri prejšnji posodobitvi Galaxy S10 pametnih telefonov, dostopali do nove pametne multimedije in Wi-Fi funkcij[2], ki racionalizirajo povezave ter postavljajo nov nivo ustvarjanja vsebin.

Uživajte v obogateni multimedijski izkušnji in izjemni povezljivosti
Najnovejša posodobitev programske opreme Galaxy S10 pametnega telefona prinaša še boljšo uporabniško izkušnjo. Posodobljena galerija vam omogoča hitro iskanje vaših najljubših posnetkov z uporabo ključnih besed. Ravno tako je tudi odkrivanje novih skladb, filmov ali oddaj lažje, saj izboljšano iskanje nudi priporočila za vsebine iz multimedijskih aplikacij.  

Auto Hotspot funkcija nudi enostavno rešitev za deljenje internetne povezave z vašim Galaxy S10 pametnim telefonom. Po začetni namestitvi bo funkcija omogočila, da vaš pametni telefon samodejno vzpostavi dostopno točko za druge Samsung naprave, če imajo isti Samsung ali družinski račun. Funkcija Wi-Fi nasvetov, s priročnikom za odpravljanje težav in opozorili, zagotavlja, da bo vaša mobilna povezava stabilna ter varna. 

Uresničite svojo vizijo
Predhodna posodobitev programske opreme, ki je bila predstavljena oktobra, je na Galaxy S10 pametne telefone prinesla zmogljiva Galaxy Note10 orodja za ustvarjanje. Sedaj lahko videoposnetkom s funkcijo smeškov razširjene resničnosti dodate osebno noto - S Pen pisalo za to ni potrebno. S funkcijo Super stabilnost za stabilizacijo videoposnetkov vam ne bo več treba skrbeti za tresoče posnetke, poleg tega lahko z nočnim načinom fotografiranja zajamete popolnoma jasne selfije tudi v temi.

Multimedijski studio v vašem žepu
Uporabniki že lahko, zahvaljujoč urejevalniku videoposnetkov, urejajo svoje najljubše posnetke na Galaxy S10 pametnih telefonih. S posodobljeno Samsung DeX aplikacijo bo urejanje vaših posnetkov še lažje. Samsung DeX uporabnikom omogoča enostavnejše preklapljanje med pametnim telefonom in namizno izkušnjo, podobno izkušnji z namiznim računalnikom. S preprosto USB povezavo lahko med napravami prenašate datoteke in jih urejate na velikem zaslonu. Na telefonu lahko nadaljujete z delom tudi, ko je pametni telefon povezan z računalnikom prek USB kabla.

[1] Datum objave posodobitve se lahko razlikuje glede na državo in ponudnika.
[2] Dostopnost se lahko razlikuje glede na državo.


Nazaj