V našem največjem nakupovalnem središču dajejo velik poudarek posodobljeni ponudbi in prostorom. Citypark je od tega vikenda tako bogatejši za še eno poslovalnico Telekoma Slovenije, kjer so v petek otvoritev poslovalnice pospremili s prvim dnem prodaje novega iPhone 14, kar je v središče pripeljalo mnoge tehnološke navdušence.   Nova Telekomova poslovalnica se nahaja v pritličju Cityparka nasproti trgovine Mango.

Poleg tega pa se je v prvem nadstropju Cityparka v soboto odprla tudi prenovljena, najsodobnejše opremljena prodajalna Telemach, ki obiskovalcem zdaj nudi še boljšo uporabniško izkušnjo. »Naše vodilo je, da našim obiskovalcem ves čas predstavljamo svežo ponudbo in moderne smernice. Ravno zaradi tega jim lahko vedno ponudimo najboljše blagovne znamke in trende,« je ob tej priložnosti dejal center manager Cityparka Andrej Ropret. Za prav posebno tehnološko predstavitev pa so poskrbeli tudi v Xiaomi Store trgovini, kjer so predstavili  štirinožnega robota Xiaomi CyberDoga.

Zahvaljujoč Xiaomijevi tehnologiji upodabljanja ima CyberDog odlično sposobnost zaznavanja okolice. Na voljo je z nizom tipal, vključno z interaktivnimi kamerami z umetno inteligenco, binokularnimi  širokokotnimi kamerami ribjega očesa in globinskim modulom. CyberDog lahko analizira svojo okolico v realnem času in izvaja različne naloge. Skupaj s človeško držo in prepoznavanjem obraza pa je sposoben slediti svojim lastnikom, ki lahko uporabljajo glasovne pomočnike za ukazovanje in nadzor.


Nazaj