NOVA INKJET TEHNOLOGIJA
Lexmark je še dodatno izboljšal svojo brizgalno tehnologijo, ki bo pripomogla k tiskanju fotografij s še bolj živimi barvami in kakovostnejšemu izpisu barvnih grafičnih vsebin. Za novo inkjet tehnologijo so Lexmarkovi strokovnjaki uporabili sistem šestih barv, ki klasičnim črnilom (dye) dodaja še pigmentna. Slednja prinašajo boljšo obstojnost natisnjenih dokumentov, saj niso topna v vodi, pod vplivom UV svetlobe pa ne zbledijo. Prav tako omogočajo bolj izrazite in kontrastne barve, kar je izredno dobrodošlo pri tiskanju fotografij. Fotografije, natisnjene s pomočjo nove tehnologije na Lexmarkov foto papir s svetlečim premazom (Lexmark Premium Glossy Photo Paper), zagotavljajo enako obstojnost kot klasične fotografije, ki jih razvijejo v fotografskem studiu.

Lexmark X5250 - Vse v enem za SOHO uporabnike
Prva večfunkcijska naprava iz nove družine je namenjena zahtevnim domačim uporabnikom in manjšim pisarnam. X5250 je najhitrejša večfunkcijka naprava v svojem razredu, saj zmore v minuti natisniti do 14 barvnih ali 20 črno-belih strani A4. Vgrajeni 48-bitni ploski barvni skener omogoča tudi hitro kopiranje tako barvnih kot črno-belih dokumentov. Pri tiskanju fotografij pa je X5250 prava formula, saj 10x15 centimetrov veliko fotografijo natisne v 32 sekundah (način QuickPrint) oziroma 61 sekundah (način Normal).

Lexmark F4270 - Vse in še faks
Nova Lexmarkova večfunkcijska naprava F4270 ob tiskanju, kopiranju in skeniranju omogoča še faksiranje, tako je zelo primerna rešitev za manjša podjetja, saj bo zadostila vsem najpogostejšim pisarniškim opravilom. S hitrostjo tiskanja 19 črno-belih ali 10 barvnih strani na minuto, bo dovolj hitra tudi za zahtevnejše delovne skupine. F4270 omogoča uporabo faksirnega in kopirnega dela brez uporab osebnega računalnika. Faksirni del ponuja 79 mest za hitro klicanje, posredovanje faksimilnih sporočil in pošiljanje na več številk hkrati. Priložena je tudi telefonska slušalka, tako je F470 mogoče uporabljati kot edini telefon v podjetju. Kopiranje je mogoče s pritiskom zgolj ene tipke, v eni minuti je uporabniku na voljo do 18 črno-belih ali 10 barvnih kopij. Večfunkcijska naprava Lexmark F4270 bo uporabnike razveselila s svojo hitrostjo in enostavnostjo uporabe, vodilne delavce v podjetju pa z nizko nabavno ceno in ekonomičnim vzdrževanjem.

Lexmark Z815 - Tiskalnik za domače fotografe
Prvi brizgalni tiskalnik z novo Lexmarkovo inkjet tehnologijo je Z815, ki bo zadovoljil uporabnike, ki ne potrebujejo funkcionalnosti večfunkcijske naprave, iščejo pa odličen tiskalnik za fotografije in barvne dokumente. Lexmark Z815 z novo brizgalno tehnologijo, možnostjo tiskanja brez robov in povečano natančnostjo (kapljice črnila so velike le 3 pikolitre) tiska fotografije visoke kakovosti. Tako je Lexmark Z815 odlična izbira za vse, ki za svoje fotografije pričakujejo le najboljši odtis. Hitrost tiskanja dokumentov in fotografij je enaka kot pri večfunkcijski napravi X5250.