Ljubljana, 10. julij 2018 - Sony z današnjim dnem predstavlja spletno stran Sony α Universe Europe, ki je zasnovana kot stičišče informacij za naraščajoče število uporabnikov Sonyjevih fotoaparatov.

Ponašala se bo z mnogimi ekskluzivnimi vsebinami:
- članki o Sonyjevih ambasadorjih na fotografskem segmentu,
- napotki, poimenovani ‘How to’ najboljših strokovnjakov za vse vrste fotografije,
- opisi, biografijami in galerijami slik Sonyjevih ambasadorjev fotografije,
- Sonyjevimi foto in video nagradnimi igrami, v katerih lahko sodelujejo uporabniki,
- podrobnostmi o lokalnih dogodkih, kjer si uporabniki lahko v živo ogledajo in preizkusijo Sonyjeve izdelke,
- najnovejšimi Sonyjevimi novicami o segmentu fotografije in videa.

Vsebina strani Sony α Universe bo pogledala izven okvirjev javne podobe ambasadorjev fotografije in raziskovala njihove strasti, ki jih ženejo in navdihujejo pri njihovem delu. Uporabniki se bodo lahko od njih učili tehnik in kreativnosti skozi poglobljene članke in navodila, ki bodo pokrivali vse vidike fotografije in fotografske opreme.

»V zadnjih nekaj letih je Sony spremenil pogled na številne izrazne možnosti, ki jih omogoča svet fotografije. Predstavitev nove spletne strani Sony α Universe Europe predstavlja naslednji korak v naši strategiji, ki bo uporabnikom pomagala kar najbolje izkoristiti potencial njihove Sony fotografske opreme,« pojasni Yann Salmon-Legagneur, direktor produktnega marketinga pri Sony Europe. »Fotografske tehnike želimo približati uporabnikom in jih navdušiti, da preizkusijo nove stvari s pomočjo najboljših fotografov na svetu.«

Nova spletna stran Sony α Universe Europe je sedaj aktivna s stalnim dodajanjem novih vsebin. Na voljo je v 22 evropskih jezikih, za prejemanje novic o različnih področjih pa se uporabniki lahko prijavijo tukaj.

Na fotografiji je fotograf Uroš Podlogar.