bob praznuje 7. rojstni dan. in že vseh 7 let drži obljube. 7 let brez podražitev, brez vezave in brez skritih stroškov. in ko bob praznuje, tudi obdaruje. proslavimo ta pravljični jubilej skupaj, saj bob časti naročnino za prve tri mesece – brez vezave. praznujte z nami, preklopite na bob!

bob praznuje sedmi rojstni dan in ob tej priložnosti časti vse, ki bodo preklopili na bob, z brezplačno mesečno naročnino za prve tri mesece na enem izmed naročniških paketov. izbirate lahko med aktualnimi naročniškimi paketi: drzni bob, hit bob in bob 5ka, ki je na voljo že za 5 EUR mesečno. bob naročniško razmerje lahko uredite z nakupom bob SIM kartice, nato pa prek spleta ali s klicem na 068 680 680 posredujete še svoje podatke. v roku treh delovnih dni vam kurir v podpis prinese pogodbo, vi pa hitro in enostavno postanete bob.

preklopite na bob in prve tri mesece govorite brezplačno. pohitite, saj ponudba velja le do konca decembra! ko bob praznuje, obdaruje. na Facebook profilu GOVORIbob je pripravil epsko zbirko nagradnih škatel – od kul telefonov do super popustov, norih paketov presenečenja ter VIP vstopnic. sodelujete, z nekaj kliki in malo sreče je nagrada lahko vaša.

vse najboljše, bob!


Nazaj