Naša najboljša profesionalna e-športna ekipa Diamant Esports si je v rednem delu balkanske lige EBL z zmago proti ekipi Cyber Wolves kot prva v zgodovini Slovenije zagotovila uvrstitev na evropsko prvenstvo EMEA Masters. Ekipa Diamant Esports, ki pod okriljem podjetja T-2 deluje že od leta 2021, si je tako z doseženim najboljšim rezultatom v hudi konkurenci priborila pomembno zmago in bo že letos spomladi svoje mojstrstvo prvič dokazovala tudi na odmevnem evropskem prvenstvu.

Zmaga Tedvajeve ekipe Diamant Esports v profesionalni ligi za e-šport EBL (Esports Balkan League), ki naslavlja priljubljena tekmovanja League of Legends, CS:GO in FIFA, je v e-športnem svetu na Balkanu pomemben dogodek, profesionalnim igralcem, ki postanejo prvaki lige, pa omogoča hitrejše napredovanje in uvrstitev na številne druge pomembne e-športne dogodke v Evropi in svetu. Ekipa Diamant Esports si v svetu profesionalnega igranja računalniških iger s svojimi igralci ves čas zavzeto prizadeva k doseganju najboljših rezultatov na mednarodnih tekmovanjih. Tokrat bodo svojo talentiranost in virtuoznost spomladi dokazovali še na evropskem prvenstvu EMEA Masters, ki ga bo podrobno spremljala velika množica ljubiteljev e-športa.

Družba T-2 je v panogo igričarstva aktivno vstopila pred dvema letoma, da bi ob odgovornem odnosu do e-športa perspektivnim tekmovalcem omogočila razvoj v profesionalnem okolju, ki je za kakovost igranja spletnih video iger ključno. Več podrobnejših informacij je na voljo na spletni strani Diamant Esports https://diamant.gg/, sledite jim pa lahko tudi na družbenih omrežjih Twitter, Facebook in Instagram.

TW: https://twitter.com/EsportsDiamant
FB: https://www.facebook.com/esportsdiamant
IG: https://www.instagram.com/esportsdiamant/