Po predstavitvi novega pametnega telefona HONOR 70, se je HONOR, vodilni svetovni proizvajalec pametnih naprav, povezal z nekaterimi vodilnimi kreativci in oblikovalci ter modnimi hišami po svetu, ki so napravo, predvsem njene fotografske in video zmožnosti, predstavile na svojevrsten način.

HONOR pokrovitelj v Sloveniji
HONOR bo sodeloval z modnim svetom tudi v Sloveniji, natančneje z uspešno modno revijo Elle. Na letošnji podelitvi Elle Style Awards 2022, ta bo 28. novembra v Ljubljani, bo HONOR pokrovitelj kategorije: Elle modni oblikovalec.

Modna naprava navdušuje po svetu
Anuar Layón, mehiški oblikovalec, je našel pri telefonu HONOR 70 inspiracijo in s pomočjo obogatene resničnosti izdelal trendi pulover z okroglim ovratnikom. Na drugem koncu planeta so v italijanskem Milanu pripravili razstavo v 'Muzeju sanjačev', kjer so prav tako združili modni in oblikovalski lastnosti pametnega telefona HONOR 70, ki je od septembra naprodaj tudi v Sloveniji. V Španiji je bil HONOR 70 prisoten na modni noči, ki jo je organiziral španski Vogue. Tu so predstavili 70-leta prejšnjega stoletja tisočim glasbenim in modnim navdušencem. Tudi v vodilni ženski reviji HIA na Srednjem vzhodu so HONOR 70 označili za stilsko najboljši pameti telefon.

HONOR 70 sodi v premijski srednji razred, a navdušuje z modnim izgledom in zmagovalnimi, revolucionarnimi zmogljivostmi kamere, ki mladim po vsem svetu omogoča, da se izrazijo na svojstven način, da so v trendu, in da kupijo napravo za sprejemljivo ceno. HONOR 70 s temi lastnostmi zagotovo vstopa na svetovno modno sceno.

HONOR 70 je navdihnil mehiškega oblikovalca Anuarja Layóna
V sodelovanju z mehiško modno revijo Vogue je Anuar Layón, mehiški kreativni direktor in modni oblikovalec, ustvaril trendi pulover v umetnem okolju. V modi so stalnice – gibanje, spremembe in nove ideje … Tako v modi kot tehnologiji so v ospredju barve, materiali, oblike – iz tega nastanejo neverjetni izdelki. Anuar Layón je navdihnila oblika pametnega telefona HONOR 70, zato je oblikovanje povezal z obogateno resničnostjo. Naredil je garderobo s pomočjo obogatene resničnosti, kjer si lahko uporabniki s skeniranjem QR kode oblečejo njegov pulover in doživijo izkušnjo v metavesolju.

HONOR 70 poskrbel za inspiracijo na razstavi v 'Muzeju sanjačev' v Italiji
HONOR je bil glavni pokrovitelj in tehnološki partner septembrske razstave v 'Muzeju sanjačev' sredi Milana, kjer so si obiskovalci lahko ogledali 15 neverjetnih umetniških inštalacij, ki sta jih izbrali vplivnici Elena in Giulia Sella. HONOR s pametnim telefonom HONOR 70 želi, da bi mladi izživeli svoj ustvarjalni potencial, da bi se izrazili na svoj, edinstven in zanimiv način, zato je bila ta razstava pravšnja za to. Organizatorji so želeli ustvariti zabaven, vključevalen prostor, kjer mlada generacija lahko uresniči svoje sanje. V razstavi so uživali vsi, ki radi doživijo, zabeležijo dogodke in jih delijo še isti trenutek. Obiskovalci so lahko te trenutke zabeležili in delili s pomočjo video in foto zmogljivosti pametnega telefona HONOR 70. Če kaj, jih je zagotovo navdušil nov snemalni način 'solo cut', kjer v video posnetku poudari eno izmed mnogih oseb. Takšno snemanje je še posebej primerno za vloganje.

HONOR se je pridružil modni noči revije Vogue v Španiji
S sloganom 'Living La Vida Vogue' so slavni, modni in lepotni navdušenci pospremili eno izmed modnih noči, ki jih v Španiji organizira modna, kultna revija Vogue, potem, ko jih zaradi omejevanj zabav ni bilo dve leti. Podjetje HONOR je kot eno izmed partnerjev sodelovalo tako, da je zabaviščna tla opremilo v stilu 70-ih, in tako ljudi popeljalo v drugo desetletje. Prav sedemdeseta leta so bila v modi izjemno bogata, zaradi svobodnega duha in možnosti, ki so jih ljudje imeli na voljo, saj so se družbene spremembe naglo odvijale.

HONOR 70 se je predstavil v umetniškem slogu v arabski reviji HIA
HIA, arabska ženska revija, je na svojem foto snemanju ustvarila umetniške fotografije za njihovo septembrsko številko. HONOR 70 je na teh fotografijah nepogrešljiv modni dodatek, ki so ga navdihnili diamanti. Svetlikajoča naprava se prilega prav vsakemu stajlingu, so poudarili v omenjeni reviji.

Pobeg v prihodnost
HONOR je na sejmu IFA v Berlinu predstavil projekt Pobeg v prihodnost (Gateway to the Future), pobudo, s katero povezujejo kulturno dediščino in tehnologijo. Da so lahko izpeljali omenjeni projekt, se je HONOR povezal s podjetjem ARLOOPA, ki se ukvarja z obogateno in virtualno resničnostjo in priznanima umetnikoma Yunuene in Timom Helgertom, ki sta ustvarjalno preoblikovala znamenito zgradbo Wasserschloss, ki je del Unescove svetovne dediščine, v obogateni, tridimenzionalni resničnosti. 

Zdaj pametni telefon HONOR 70, zadnja naprava v seriji N, uradno podpira programsko rešitev ARCore, ki omogoča napravi HONOR 70, da svojim uporabnikom omogoči izkušnjo obogatene resničnosti znamenite zgodovinske zgradbe Wasserschloss v mestnem predelu Speicherstadtu, in tako poveže oba svetova, digitalnega in fizičnega. 

Več informacij