[Ljubljana, 21. september 2023] HONOR 90 Lite je najnovejši član HONOR-jeve serije N in je eleganten vsestranski pametni telefon, ki se ponaša z neverjetnim sistemom kamer, potopnim zaslonom in vrsto pametnih funkcij, ki jih poganja MagicOS 7.1.

Pametni telefon z zelo privlačno ceno ponuja odlično vrednost za potrošnike, ki želijo zanesljivo in cenovno dostopno napravo. HONOR 90 Lite ima zadaj sistem trojne kamere[1] s 100 MP, ki vključuje glavno kamero s 100 MP za zajemanje najmanjših podrobnosti v vsakem zapletenem prizoru, širokokotno in globinsko kamero s 5 MP ter kamero Macro z 2 MP za zajemanje veličastnih posnetkov pokrajine in bližnjih posnetkov. Tudi sprednja kamera s 16 MP zagotavlja, da lahko uporabniki posnamejo očarljive selfije z definiranimi in izboljšanimi barvami.

HONOR 90 Lite uporabnikom omogoča udobno gledanje vsebin na velikem zaslonu zaradi 6,7-palčnega zaslona HONOR FullView Display2 z razmerjem med zaslonom in telesom 93,6 %3 . Kot posebna tehnologija blaženja zaslona je uporabljeno edinstveno lepilo, ki omogoča, da naprava bolje izolira vodo, prah in umazanijo. Zaslon s certifikatom TÜV Rheinland4 Low Blue Light ima funkcijo Circadian Night Display, ki pripomore k bolj zdravemu spancu, in tehnologijo dinamičnega zatemnjevanja, ki pomaga lajšati utrujenost oči. Odlično za tiste, ki dolge ure preživijo pred zaslonom. S tehnologijo HONOR Display Color Calibration, ki nastavlja barvno temperaturo za vsak okvir posebej, HONOR 90 Lite še izboljša uporabniško izkušnjo gledanja z resničnimi barvami.

HONOR 90 Lite je opremljen z velikim pomnilniškim diskom s kapaciteto 256 GB5 in baterijo 4500 mAh6, ki uporabnikom omogoča, da so ves dan na spletu in povezani. Poleg tega v napravi teče operacijski sistem HONOR MagicOS 7.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android 13 in ponuja pametne funkcije, kot sta HONOR Share za hiter prenos datotek med napravami, kar uporabnikom pomaga povečati produktivnost, in Scan Document za samodejno prepoznavanje in pretvorbo besedilne vsebine na fotografijah.

Izjemna kamera za ustvarjalce vsebin
1. Izjemna sprednja kamera za osupljive selfije
HONOR 90 Lite zagotavlja, da lahko uporabniki s sprednjo kamero s 16 MP in zaslonko f/2,45 posnamejo očarljive selfije z definiranimi in izboljšanimi barvami. Z možnostjo prepoznavanja obraza lahko sprednja kamera s 16 MP jasno prikaže tudi obrazne poteze subjekta.
2. Snemanje več videoposnetkov in funkcija AI Instant Movie poenostavljata postopek urejanja
Pri drugih napravah lahko uporabniki ure in ure porabijo za urejanje različnih posnetkov, da bi sestavili popoln videoposnetek, ki bi jim prinesel največ všečkov na želeni platformi družbenih medijev. Večpredstavnostno snemanje poenostavi ta postopek, saj uporabnikom omogoča, da posnamejo videoposnetek v več načinih, ne da bi ustavili snemanje. S funkcijo AI Instant Movie lahko uporabniki z minimalnim delom ustvarijo popoln videoposnetek. S tem, ko HONOR 90 Lite izvzame urejanje, odpravi težave pri ustvarjanju videoposnetkov - ostane le še veselje do deljenja spominov.
3. Združite spomine v osupljive kolaže
Slika je vredna več kot tisoč besed: HONOR 90 Lite s samodejnim spenjanjem več slik skupaj poveča vrednost slike. S funkcijo Collage lahko uporabniki izberejo več slik in ustvarijo čudovit kolaž na podlagi različnih predlog. Ta funkcija je odlična za ustvarjanje prilagojenih memov, ki se med današnjimi tehnološko podkovanimi potrošniki uporabljajo v izobilju. HONOR 90 Lite je izjemno tanek in lahek, z debelino le 7,48 mm7 in težo 179 g8. Na voljo je pri večjih mobilnih operaterjih v titanium srebrni in polnočno črni barvi, po priporočeni maloprodajni ceni 299 evrov.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/

1 Zadnja glavna kamera je 100 MP. Dejanska ločljivost slik se lahko razlikuje glede na način fotografiranja.
2 Zaslon z zaobljenimi vogali ima diagonalo dolžine 6,7 palca, če ga merimo po standardnem pravokotniku (dejanska vidna površina je nekoliko manjša). Zaslon HONOR FullView se na splošno nanaša na zaslon naprave HONOR z ozkimi robovi in visokim razmerjem med zaslonom in ohišjem.
3 Podatki iz laboratorijev HONOR.
4  Zaslon je pridobil certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light. Ta izdelek ni namenjen medicinski uporabi in nima terapevtske funkcije.
5 Razpoložljivi notranji pomnilnik je lahko manjši, saj del notranjega pomnilnika zaseda programska oprema. Dejanski pomnilniški prostor se lahko spremeni zaradi posodobitev aplikacij, uporabniških operacij in drugih povezanih dejavnikov.
6 Tipična vrednost. Nazivna zmogljivost nesnemljive baterije je 4400 mAh.
7 Podatki iz laboratorija HONOR.
8 Podatki iz laboratorija HONOR. Skupna teža vključuje baterijo. Dejanska teža se lahko razlikuje zaradi konfiguracije izdelka, proizvodnih postopkov in metod merjenja.