Ljubljana, 23. marec 2023 – HONOR Magic5 Lite je lep primer predanosti podjetja HONOR v izdelovanju pametnih telefonov z izjemno zmogljivostjo, kakovostjo in elegantnim dizajnom. Pametni telefon odlikujeta ukrivljen zaslon in vzdržljiva baterija visoke zmogljivosti. Naprava Magic5 Lite je narejena po najvišjih standardih zanesljivosti in kakovosti, ki so jih s skupnimi močmi dosegli v oddelkih za raziskave in razvoj HONOR (reasearch&development).

Strogi testi zmogljivosti v podjetju HONOR
Njihove naprave so izpostavljene različnim testom zmogljivosti, ker si v podjetju HONOR prizadevajo, da bi njihove naprave kljubovale dnevni obrabi in različnim okvaram. Nekateri od the testov vključujejo:
• Preizkus gumba za vklop: Preizkušen 200.000-krat
• Preizkus vzdržljivosti zaslona na dotik: 800.000 ponovitev
• Ekstremna temperaturna vzdržljivost: Magic5 Lite so izpostavili temperaturam v razponu od -40 ℃ do 70 ℃, da so preverili sposobnost optimalnega delovanja v različnih okoljih.

Ti testi potrjujejo, da naprava prenese zahtevne pogoje, kar daje uporabnikom zaupanje v njeno brezhibno delovanje.

Izjemen postopek sestavljanja baterije
HONOR-jev inovativni samodejni postopek sestavljanja baterij identificira in zavrže pokvarjene baterije, kar ima za posledico zmanjšano stopnjo napak in večjo varnost uporabnika. Ta pristop je ključni dejavnik za impresivno zmogljivost pametnega telefona Magic5 Lite.

Skupna prizadevanja s partnerji
Podjetje HONOR tesno sodeluje s partnerskimi tovarnami in vsako leto v teh obratih namesti do 300 inženirjev, ter tako zagotovi, da so njihovi strogi standardi kakovosti in proizvodni procesi vključeni v vse vidike proizvodnje naprave Magic5 Lite. To sodelovanje potrošnikom zagotavlja visokokakovosten izdelek.

Kakovost in razkošje
HONOR-jevi nadzorniki kakovosti služijo kot zadnja obrambna linija pri zagotavljanju, da vsak Magic5 Lite izpolnjuje visoke standarde podjetja. Ti uporabljajo HONOR-jev lasten in natančen sistem vzorčenja za identifikacijo izdelkov z visokim tveganjem in izvajanje celovitih pregledov, ki simulirajo resnične uporabniške scenarije. HONOR Magic5 Lite se ponaša z vizualno privlačno zasnovo ukrivljenega zaslona, ​​ki ponuja občutek razkošja, hkrati pa omogoča udoben oprijem. HONOR uporablja vzdržljivo kaljeno steklo, da se lepota zaslona ujema z njegovo vzdržljivostjo, zaradi česar je enako odporen na padce kot telefon z ravnim zaslonom.

Čarobnost izbire materiala in oblikovanja
Skrivnost vrhunske vzdržljivosti naprave HONOR Magic5 Lite je v skrbni izbiri okolju prijaznih materialov in inovativnih oblikovalskih odločitvah. Naprava je izdelana iz visokokakovostnih, odpornih materialov, ki lahko prenesejo mnogo preizkusov. Poleg tega podroben proces oblikovanja zagotavlja, da je Magic5 Lite optimiziran glede vzdržljivosti, od namestitve notranjih komponent do odporne zunanjosti. Poleg izbire materialov in oblikovanja HONOR-jeva ekipa za raziskave in razvoj nenehno odkriva nove tehnologije in proizvodne tehnike, da bi še izboljšala vzdržljivost naprave Magic5 Lite. Ta predanost inovacijam zagotavlja, da naprava postavlja nove standarde kakovosti in vzdržljivosti v industriji.

Celovita optimizacija programske opreme
Vzdržljivost pametnega telefona ni odvisna samo od njegove strojne opreme; programska oprema ima tudi ključno vlogo pri zagotavljanju, da naprava ostane zanesljiva skozi čas. HONORjevi programski inženirji veliko delajo na optimizaciji operacijskega sistema naprave Magic5 Lite in zagotavljajo njeno nemoteno, učinkovito in varno delovanje. Redne posodobitve in popravki napak dodatno prispevajo k dolgoživosti naprave, uporabnikom pa zagotavljajo dosledno vrhunsko izkušnjo skozi njeno celotno življenjsko dobo.

Magic5 Lite na testu: poskusi vzdržljivosti
Za potrditev vzdržljivosti naprave Magic5 Lite je naprava deležna strogih testov:
• Preizkus padca frnikole: Magic5 Lite je uspešno prestal test padca frnikole iz višine enega metra, kar dokazuje njegovo trdnost.
• Preizkus padca z enega metra: Magic5 Lite ima samo 2/5 možnosti za neuspeh po 300 testih, kar dokazuje njegovo moč.
• Preizkus padca 50 cm: na napravi se pojavijo razpoke po 750 testih, kar dodatno poudarja vzdržljivost naprave.
• Preizkus padca 50 cm, naključni test: na napravi se pojavijo razpoke po 750 preskusih v scenariju naključnega testa.

Ti obsežni testi potrjujejo sposobnost naprave HONOR Magic5 Lite, da prenese izzive vsakodnevne uporabe, s čimer HONOR zagotavlja, da naprava ne izgleda le vrhunsko, temveč zagotavlja tudi izjemno vzdržljivost.

Dokaz sposobnosti podjetja je, da s kakovostjo in inovacijami proizvajajo pametne telefone, kot je HONOR Magic5 Lite. Z vrhunskim, ukrivljenim dizajnom zaslona in z vzdržljivim kaljenim steklom je ta naprava podvržena vrsti strogih testov, ki dokazujejo njeno vzdržljivost. Magic5 Lite je naprava, ki uporabnika ne očara le s svojim vrhunskim videzom, ampak ponuja tudi zanesljivo kakovost, ki jo uporabniki pričakujejo od blagovne znamke.

Ta inovativna naprava postavlja nov standard glede sloga, vzdržljivosti in inovativnosti v svetu telekomunikacij. Z združitvijo najsodobnejših raziskav in razvoja, izjemnega dizajna in strogega testiranja HONOR Magic5 Lite izstopa kot odličen primer HONOR-jeve predanosti zagotavljanju visokokakovostnih, vzdržljivih in elegantnih pametnih telefonov za potrošnike po vsem svetu.

Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na  www.hihonor.com/si/