Ljubljana, 25. januarja 2023 – Potrebujete nov mobilni telefon, a si ga ne morete privoščiti, saj ste decembra porabili vse svoje prihranke? Pomislite na pametne telefone HONOR, ti so do konca januarju V AKCIJI pri mobilnem operaterju Telemach. Na tako imenovanih dnevih HONOR so izbrani telefoni HONOR  X6, HONOR X8 in HONOR  Magic4 Lite v izbranih tarifah znižani od 10 pa vse do 40 odstotkov.

Zlata nagrada za baterijo HONOR Magic4 Lite 5G
V Telemachovi ponudbi https://telemach.si/naprave/honor-dnevi  je pametni telefon HONOR Magic4 Lite 5G, ki je na testiranju DxOMark prejel zlato nagrado za dolgotrajno baterijo kapacitete 4800 mAh, podprto s HONOR-jevo zmogljivo rešitvijo za polnjenje 66 W HONOR SuperCharge. Po podatkih DXOMark se naprava (za različico 128 GB in 6 GB) napolni 80 odstotkov v samo 28 minutah, celotna baterija pa v 44 minutah, zato lahko uporabniki hitro vklopijo svojo napravo in uživajo v neskončni zabavi, kjerkoli že so.

HONOR Magic4 Lite 5G je opremljen je z Googlovimi storitvami (GMS) in je polno združljiv s hitrim mobilnim omrežjem 5G. Podprt je z glavnimi HONOR-jevimi inovativnimi tehnološkimi rešitvami, vključno z zaslonom HONOR FullView 120Hz, s tankim in ozkim okvirjem, poganja pa ga mobilna platforma Snapdragon® 695 5G.  HONOR Magic4 Lite prinaša izjemno izkušnjo za uporabnike po dostopni ceni 349 EUR, tokrat pa ga lahko dobite še bolj ugodno.

HONOR X8 – skoraj vse, kar imajo veliki
 Če niste  zahteven uporabnik, bo HONOR X8 prava izbira za vas, saj nudi tako rekoč vse, kar nudijo veliko dražji pametni telefoni. HONOR X8 ponuja resnično impresivno vizualno razvedrilno izkušnjo z zelo tankim okvirjem, ki zagotavlja odlično 93,6-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem pametnega telefona; to je največje možno razmerje med tradicionalnimi pametnimi telefoni istega razreda in iste kategorije. Za izjemno fotografsko izkušnjo pametnega telefona HONOR X8 poskrbijo kar štiri kamere, vključno z glavno kamero ločljivosti 64MP, širokokotno kamero ločljivosti 5MP, makro kamero ločljivosti 2MP in kamero za učinek zameglitve (bokeh) ločljivosti 2MP. Popolna je za nadobudne fotografe in ustvarjalce, ki radi zajemajo vsebino na poti in beležijo posebne trenutke z družino in prijatelji.

Zmogljiv pametni telefon HONOR X8 poganja napredna, 6 nm mobilna platforma Qualcomm Snapdragon® 680, zasnovana za zagotavljanje vrhunske zmogljivosti ob varčevanju z energijo. HONOR X8 je na voljo za nakup v Sloveniji pri vseh treh največjih mobilnih operaterjih, A1 Slovenija, Telekom Slovenije, pri Telemachu pa ga zdaj v akciji dobite po res ugodni ceni, denimo v paketu Največ stane namesto 7 EUR zdaj 5,50 EUR x 24 mesecev.

HONOR X6 – močna baterija, zelo dobra kamera in razširjen pomnilnik za malo denarja
HONOR X6 je predstavnik zanesljive serije HONOR X. Ta prinaša najsodobnejšo tehnologijo uporabnikom po vsem svetu po zares ugodni ceni. Pametni telefon odlikujejo odlične lastnosti: ultra velika baterija, sistem treh kamer, vključno z glavno kamero z ločljivostjo 50 milijonov pik (MP). Prostor za hrambo podatkov lahko razširite še z microSD kartico (do 1 TB). Dodali so še širitev notranjega pomnilnika od 4 GB + 64 GB, kar pomeni, da so uporabniku na voljo vrste inovativnih rešitev.

HONOR X6 je namenjen osebam, ki potrebujejo dolgotrajno baterijo. Opremljen je z baterijo kapacitete  5.000 miliamperskih ur, ki ponuja uporabnikom dovolj energije za predvajanje do 17 ur video vsebin, 18 ur brskanja po spletu ali 31 ur poslušanja glasbe. Za zahtevne uporabnike je vse to mogoče le z enim polnjenjem. HONOR X6 je zasnovan za vse, ki sledijo modnim trendom. HONOR X6 je na voljo za nakup pri mobilnem operaterju Telemach. Priporočena cena je 189 EUR, v Telemachovem paketu Največ pa ga zdaj dobite namesto za 7,5, EUR za 4 EUR na mesec.

Več o ponudbi na spletni strani: https://telemach.si/naprave/honor-dnevi

Pametni telefoni HONOR se ponašajo s številnimi inovativnimi  funkcijami, imajo dolgotrajno baterijo in napredne rešitve za današnji način življenja in zadovoljijo tudi najzahtevnejše uporabnike.

Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na  www.hihonor.com/si/