Leto 2023 je bilo polno lepih spominov – potovanj v neznano, spontanih pustolovščin in obiskov naših najdražjih. Da pa bodo ti čudoviti trenutki z vami ostali za vedno, potrebujete zanesljiv dostop do njih. Odgovor so pomnilniške naprave, ki poskrbijo, da lahko do vseh svojih najpomembnejših spominov dostopate kadar koli in kjer koli.

Dandanes imamo pametne telefone vedno pri sebi, zato se lahko vsakdo v trenutku spremeni v fotografa. Pri tem pa vam ni treba več skrbeti, da bi zmanjkalo prostora za shranjevanje – vsak dragocen trenutek je mogoče shraniti na spominsko kartico. Če fotografije z dogodkov, druženj in družinskih srečanj shranite na spominsko kartico, bodo le-te na varnem tudi ob morebitni okvari naprave. Prav tako pa je poenostavljen postopek obnovitve podatkov na drugi napravi. Najprimernejša izbira je spominska kartica Samsung PRO Ultimate. Ponuja 128, 256 ali celo 512 GB prostora za shranjevanje, zato nanjo lahko prenesete vse svoje dragocene spomine, hitrost branja 130 MB/s in hitrost pisanja 200 MB/s pa poskrbita, da je do njih mogoče dostopati v trenutku.

Pomembno je, da vedno ustvarite varnostne kopije svojih podatkov – odlična izbira za to opravilo so zunanji diski SSD, saj jih odlikujejo izjemno visoke hitrosti prenosa podatkov. Samsung T9 je odličen primer, saj lahko datoteke prenaša s hitrostjo do 2000 MB/s, shrani pa lahko do 4 TB podatkov. Za zaščito dragocenih podatkov lahko poskrbite tudi z varnostno kopijo na zunanjem disku. Shranjevanje datotek na fizičnem disku zmanjšuje tveganje za uhajanje podatkov ali dodelitev dostopa napačni osebi. Diski SSD nimajo premičnih delov, zato je pri njih verjetnost za mehanske poškodbe manjša. Edinstvena zasnova našega T9 pa nudi zaščito tudi pred udarci in padci z višine do treh metrov. Zaradi svoje kompaktne velikosti bo v prihajajočem letu ta zunanji disk vaš najboljši spremljevalec na vsaki poti, pri čemer boste imeli najdragocenejše spomine in najpomembnejše datoteke vedno pri roki.

Vse svoje najljubše fotografije shranite na zunanjem disku in tako poskrbite, da bodo kljub morebitni menjavi naprave, okvaram ali napakam storitev v oblaku ostale z vami za vedno. Vaši spomini so neprecenljivi. Zato pomembno je, da so shranjeni ustrezno.