Ljubitelji tehnologije, za vas je Sony pripravil seznam inovativnih in vznemirljivih izdelkov, ki jih lahko v tem prazničnem času podarite družini, prijateljem in ljubljenim osebam. Pester nabor izdelkov, ki ste jih spoznali letos, so kot nalašč za božična darila – tista bolj ugodna kot višje vrednosti za vso družino!

Prvovrstne slušalke z odpravljanjem šumov
Poslušajte glasbo, filme in televizijske programe na poti ter se odklopite od prazničnega vrveža z vrhunskimi slušalkami WH-1000XM5 z odpravljanjem šumov. Te najnovejše Sonyjeve slušalke izjemne serije 1000X navdušujejo z novo zasnovo in 30-urno življenjsko dobo baterije. Na voljo so v črni in platinasto srebrni barvi.

Prefinjen par brezžičnih slušalk na poti 
Majhne, lahke in robustne brezžične slušalke LinkBuds S so idealne za tiste, ki so nenehno v gibanju. Te inovativne slušalke lahko udobno nosite ves čas, zaradi visokokakovostnega brezžičnega telefoniranja in poslušanja glasbe pa so odlično darilo za vsakogar. Na voljo so v beli, črni in bež barvi, prav tako pa v posebni marmorno modri barvi.

Zvočnik, vreden zabave
Visokokakovosten zvočnik SRS-XG300, ki je primeren za vse, ki se radi zabavajo in "živijo življenje pri polni glasnosti". Ima močan zvok in ambientalno osvetlitev ter priročen izvlečni ročaj za glasbo na poti. Na voljo v črni in srebrni barvi.

Zvočniški modul za filmske užitke
Za božič podarite izjemen zvok za popolno doživetje domačega kina s povsem novim zvočniškim modulom HT-A3000. Je idealen za gledanje najljubših filmov in televizijskih serij ter za vse tiste, ki si želijo preprostega, a bogatega prostorskega zvoka. Na voljo v črni barvi.

Premium pametni telefon za izvrstne vsebine …
Vrhunski pametni telefon Xperia 1 IV je za tiste, ki si želijo telefon z močjo in pravo ”gonilno silo” za ustvarjanje vsebin. Je prvi na svetu z objektivom, ki omogoča optično povečavo, s samodejnim ostrenjem oči v realnem času (AF) in možnostjo snemanja v ločljivosti 4K pri 120 sličicah na sekundo ne boste nikoli zamudili čarobnega družinskega trenutka na božični dan. Na voljo v vijolični, beli in črni barvi.

Telefon za modne navdušence
Xperia 10 IV je odlična izbira za vse, ki si želijo eleganten, impresiven in kompakten telefon. Z veliko baterijo, edinstveno kamero, zaslonom in zvočno tehnologijo je ta naprava popolno in vsestransko božično darilo. Na voljo v črni in beli barvi za slovenski trg.

“Igričarjev užitek”
Najnovejša Sonyjeva tehnologija je odlična za vse že navdušene igričarje ali novince. Združena v udobne in vrhunske brezžične slušalke INZONE H7, ki bodo z gotovostjo poskrbele za zadovoljstvo vseh navdušenih igralcev. Igrajte vso noč z dolgo življenjsko dobo baterije in visokokakovostnim mikrofonom, ki je oblikovan tako, da ga lahko približate ustom in s tem omogočite, da boste vedno dobro slišani. INZONE H7 ima tudi 360-stopinjski prostorski zvok za igranje iger. Z našo preizkušeno strojno tehnologijo lahko ugotovite, kje so vaši nasprotniki in kako daleč so. Slišite jih, še preden vas vidijo - tudi igralci, ki se skrivajo v senci ali za zidovi in ovirami, ne morejo dolgo ostati skriti. Na voljo v beli barvi.

Popoln užitek ob gledanju video igric
Monitor za igranje INZONE M9 z ločljivostjo 4K in najvišjim kontrastom med monitorji je vrhunsko darilo za igričarje, kar pomeni, da so oblike ostrejše, zato lahko hitreje vidite svojo konkurenco.  In z elegantnim Sonyjevim dizajnom, ki se stilsko prilega vsaki igralni postavitvi – igralci bodo navdušeni. Na voljo v beli barvi.

Fotoaparat za navdušene vlogerje
Imate na seznamu daril bodočega ustvarjalca vsebin? Privoščite jim najboljši fotoaparat za snemanje popolnih posnetkov ali dolgih videoposnetkov ZV-E10 z natančnim samodejnim ostrenjem, oprijemom za snemanje in izmenljivimi objektivi je od temeljev zasnovan za vrhunsko izkušnjo vloganja. Na voljo v črni barvi. 

Fotoaparat α7S III z izjemno zmogljivostjo snemanja filmov v polnem formatu, vključno z visoko občutljivostjo (razširjena senzibilnost ISO do 409600), 15-stopenjskim dinamičnim razponom, 4K 120p1, hitrim in zanesljivim samodejnim ostrenjem ter izjemno močno stabilizacijo slike, ponovno dviguje raven za ustvarjalce videoposnetkov.

Zmagovalec med televizorji
Izven serijska BRAVIA A95K je vrhunsko darilo, ki bo navdušilo. Z najboljšo kakovostjo slike za gledanje že tradicionalnih filmov ta božič. Sonyjev revolucionarni procesor Cognitive Processor XR™ v televizorjih Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebine tako, kot jih ljudje vidimo in slišimo, kar zagotavlja neverjetno realistično izkušnjo. Razume, kako se človeško oko osredotoča, in navzkrižno analizira slike, da bi zagotovil resnično globino, izjemen kontrast in čudovito žive barve.

Za več informacij obiščite spletni naslov www.sony.net.