LJUBLJANA, 15. november 2022 – Xiaomi ponosno najavlja začetek velike akcije za Črni petek, XIAOMI BLACK FRIDAY. Z izjemnimi cenami bo tako Xiaomi svoje oboževalce začel osrečevati že v torek, 15. novembra, veliki popusti pa bodo trajali vse do 30 novembra 2022.

Številne akcije in popusti
Pri Xiaomiju so se odločili, da v času med 15. in 30. novembrom znižajo cene številnim izdelkom in to vse do 30 odstotkov. To pa še ni vse! Ob nakupu določenih izdelkov vas zraven pričakujejo še darila in presenečenja, zato te akcije vsekakor ne gre zamuditi.

Nakup pametnega telefona Xiaomi 12 vam prinaša robotski sesalec Mi Robot Vacuum Mop 2
Če se boste v času akcije odločili za nakup pametnega telefona Xiaomi 12 8+256 GB boste za neverjetno ceno 929,00 € zraven dobili še robotski sesalec Mi Robot Vacuum Mop 2. Robotski sesalec Mi Robot Vacuum Mop 2 pa vas bo čakal tudi pri nakupu telefona Xiaomi 12 X 8+128 GB za 659,00 €.

Kaj pa ostali izdelki v akciji?
Xiaomi je v akciji Black Friday pripravil številne izdelke in presenečenja po akcijskih cenah. Kaj vas čaka lahko ugotovite ob ogledu priponke. Izdelki vas že čakajo na vseh Xiaomijevih prodajnih mestih in na spletu: mi-store.si in www.mishop.si.


Prenesi