Ljubljana, 21. marec 2023 - Letošnje spomladansko čiščenje bo še prijetnejše in ugodnejše saj je Samsung pripravil posebno ponudbo[1], ki prinaša izjemne popuste pri nakupu izbranih modelov sesalnikov, pralno-sušilnih strojev in pomivalnih strojev.
Končno je tu pomlad in z obilico sonca in pestrega dogajanja na prostem pride tudi manj prijetna stvar - spomladansko čiščenje. Nujno opravilo v vsakem domu, ki prežene zimsko turobo in v prostore vnese spomladansko energijo.

Posesajte vse – tudi slab zrak
Prah, ki celo zimo zaradi ogrevanja kroži po našem domu, se nabira v zraku, na pohištvu ter na tleh. Za učinkovito sesanje je tu zmogljiv sesalnik Bespoke Jet, s katerim očistite različne vrsta tal z največjo močjo sesanja in funkcijami, ki zagotavljajo učinkovito in higienično čiščenje, ki za sabo ne pušča prahu ne v zraku, ne na tleh. Inovativna čistilna postaja Vse-v-enem samodejno izprazni koš za smeti in pri tem zadrži 99,999 % prašnih delcev. Model Bespoke Jet je opremljen z naprednejšim digitalnim inverterskim motorjem, ki je hitrejši, manjši in učinkovitejši od običajnega motorja, poleg tega pa ima tudi daljšo življenjsko dobo baterije. Ta motor ustvarja neverjetno sesalno moč. Lahko se vrti s hitrostjo do 135.000 vrtljajev na minuto, kar je bistveno boljše od največje hitrosti prejšnjega modela, ki je znašala 110.000 vrtljajev na minuto.

Sesanje si lahko še bolj olajšate s Samsung robotskim sesalnikom, ki dom pametno očisti s prepoznavanjem predmetov. Jet Bot je namreč prvi robotski sesalnik na svetu, ki ga poganja Intel AI. Lahko prepozna in razvrsti različne predmete ter tako čisti čisto blizu naprav, pohištva ali drugih ovir. Prav tako lahko prepozna, ali je stvar lomljiva, in se izogne predmetom, ki so prepoznani kot nevarni.

Operite vse – tudi pozabljene nogavice
Ob menjavi sezone menjamo tudi oblačila, ki jih je treba oprati, tako tista zimska, ki jih pospravimo, kot tista lahkotnejša, ki jih bomo nosili naslednjih nekaj mesecev. Pralni stroj Samsung prinaša  učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah z Eco Bubble™ tehnologijo. Sistem QuickDrive™ pa skrajša čas pranja brez zmanjšanja učinkovitosti. Tu so še priročna vratca Add Wash, ki omogočajo dodajanje pozabljenih oblačil ali detergenta, tudi med samim pranjem. Pralni stroj s higiensko paro poskrbi tudi za odstranitev trdovratne umazanije in 99,9 % bakterij in alergenov. Za popolno nego perila potrebujemo tudi sušilni stroj, ki nežno posuši oblačila, jih ne poškoduje in poskrbi, da po sušenju likanje ni potrebno. Vse to in še več nudijo sušilni stroji Samsung.

Posebna pomladna ponudba z odličnimi popusti
S kombinacijo izbranih gospodinjskih aparatov bo vaš dom zasijal v pomladi. Samsung je za izbrane modele sesalnikov, pralno-sušilnih strojev in pomivalnih strojev pripravil odlične popuste. Hkrati pa si za aparate lahko zagotovite še od 3 do 5 let garancije. Promocija traja od 20. 3. do 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij obiščite spletno stran Samsung.

[1] Dodatna podaljšana garancija je na voljo pod pogojem, da oddate oceno in se registrirate na samsungpodaljsanagarancija.si najkasneje v 30 dneh po nakupu. Promocija je na voljo pri prodajnih partnerjih Samsung, navedenih v pravilih promocije. Prodajni partnerji Samsung samostojno določijo popust in maloprodajno ceno. Popust se obračuna na redno maloprodajno ceno aparata. Redno maloprodajno ceno, ki velja v času posebne oblike prodaje in najnižjo ceno v obdobju tridesetih dni pred uvedbo posebne oblike prodaje za vsako posamezno napravo izveste na prodajnem mestu.