Pred Termami Snovik so pred dnevi odprli pokrito drsališče, ki bo odprto do 1. marca. Brezplačno se lahko drsate vsak delavnik od 16. do 19. ure, med vikendom in šolskimi počitnicami pa od 11. do 19. ure. Postavitev drsališča v Tuhinjski dolini so omogočili Občina Kamnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, Turistično društvo Tuhinjska dolina in Terme Snovik. Za izposojo drsalk je potrebno odšteti dva evra, za čelado pa  tri evre.

Da bo tudi pot do drsališča ekološka bodo imeli učenci kamniških osnovnih šol zagotovljen brezplačni prevoz do drsališča. Brezplačni avtobusni prevoz z rednimi linijami Arriva se bo izvajal v času šolskih počitnic od 15. 2. do 23. 2. 2020. Vsi učenci osnovnih šol v Občini Kamnik bodo poleg brezplačnega drsanja in avtobusnega prevoza imeli možnost ugodnejšega plavanja v Termah Snovik za pet evrov.

Pokrito drsališče bo skrbelo za zabavo na drsalkah za male in velike ljubitelje te zimske aktivnosti, obljubljajo organizatorji. Poleg drsanja bo letos mogoče odigrati tudi partijo ročnega nogometa in namiznega tenisa. Seveda niso pozabili niti na šolske počitnice. Poskrbljeno bo za pester in atraktiven animacijski program. V torek 18. 3. ob 18. uri pa na drsališču pred Terme Snovik pripravljajo ledeno zabavo s Palčkom Snovičkom. Poskrbljeno  tudi za lačne želodčke. Vratarnica pripravlja slastne polentačinke s kar štirimi omakami.

Foto: Terme Snovik