Že od nekdaj so nogometaši sloveli po svojih frizurah. Še posebej popularen in po zobeh »vlečen« je Christiano Ronaldo. Mnogi mu rečejo važič, a vsaka njegova frizura pač ni kar tako. Pred kratkim je imel Christiano Ronaldo - CR7, na glavi zabrite črte v obliki brazgotin, ki jih je po operaciji dobil otroček, ki mu je v celoti plačal operacijo. Da je Christiano dobrodelen pove tudi podatek, da redno daruje kri. Seveda, to lahko storijo samo tisti, ki nimajo tattoojev. Eden najbogatejših nogometašev je ponovno dokazal, da premore ogromno dobrosrčnosti.

Njegove linije po glavi so bile na prvi vtis videti kot še ena »slaba nogometna frizura«, v resnici pa so bile te črte posvečene 10-mesečnemu fantku Eriku Ortizu Cruzu, ki je nujno potreboval možgansko operacijo, celotno vrednost - 60.000 EUR, je seveda plačal Ronaldo, ker si družina operacije ni mogla privoščiti. Christiano je daroval tudi 589.000 EUR in sicer od zaslužka, ki ga je dobil, ko je Real Madrid osvojil Ligo prvakov.

»Ja, poklon Ronaldu, tudi jaz rad darujem. Sicer bistveno manj, ampak bolje to, kot nič.« pove Džafič, branilec pri NK Triglav Kranj, ki kmalu začenja z drugim delom Prve lige Telekom Slovenije (prenosi na Šport TV).