Rokometaše velenjskega Gorenja v četrtek čaka nova zahtevna tekma domače Lige NLB. Po sobotni zmagi nad Slovenj Gradcem sedaj v Rdečo dvorano prihajajo trenutno tretjeuvrščeni Trebanjci.

Po uspešnem nizu treh zaporednih zmag v domači Ligi NLB ter evropskemu pokalu EHF sedaj rokometaše Gorenja čaka nova zahtevna naloga. V domači Rdeči dvorani bodo gostili Trimo iz Trebnjega, ki je letošnjo sezono pričel odlično in se s šestimi zmagami zasidral na tretjem mestu lestvice. Poraz so varovanci Ivana Vajdla v letošnji sezoni doživeli le proti drugouvrščeni Ribnici ter igrali neodločeno proti Izoli.

V lanski sezoni so Trebanjci v velenjski Rdeči dvorani v zadnji sekundi tekme že odščipnili točko Velenjčanom. Pred osami je torej zahtevna naloga, saj so Trebanjci že večkrat dokazali, da se borijo vse do zadnje sekunde. Prenos obračuna iz Velenja si bo mogoče ogledati tudi na TV Slovenija 2 s pričetkom ob 17:25.

Vladimir Bojanić, rokometaš: »Trimo je zelo kvalitetna ekipa, kar so tudi dokazali do sedaj v prvenstvu. Pričakujem trdo tekmo, pomembno bo, da odigramo na najvišji možni ravni, saj lahko le tako pridemo do novih dveh točk. Verjamem, da bomo v domači dvorani pokazali naš pravi obraz in da se bomo na koncu zmage veselili mi.«

9. krog Lige NLB, 7. november, 17:30 (Rdeča dvorana, Velenje): GORENJE VELENJE : TRIMO TREBNJE

Foto: RK GORENJE VELENJE