V projektu Teniško aktivni! nas ta teden čaka nova vaja. Udeleženka olimpijskih iger leta 2004, Maja Matevžič, je imela učno uro voleja z začetnico Tatjano. Volej je bil v času kariere eden izmed njenih najbolj prepoznavnih udarcev. Veliko ga je uporabljala predvsem na njenem najljubšem turnirju v Wimbledonu.

Projekt Teniško aktivni! je nadaljevanje projekta Ostani doma in bodo teniški aktiven v katerem smo v prvi polovici leta predstavili kar 35 teniških vaj. Projekt je tudi tokrat razdeljen v dva dela. Prvi sklop zajema teniške vaje, ki jih predstavljajo najboljši slovenski trenerji. V drugem delu pa potekajo zanimivi pogovori s slovenskimi igralci in igralkami, trenerji in ostalimi ljubitelji naše prelepe igre. Pogovore vodi Anže Bašelj.

Z novim projektom želimo povečati popularnost tenisa, poskrbeti za informativnost in izobraževalnost.  Ljubiteljem in ljubiteljicam tenisa želimo pomagati pri pridobivanju novega znanja s pomočjo najboljših in najbolj kredibilnih ljudi, ki delujejo v slovenskem tenisu. Podrobnosti in napotki za igranje voleja si oglejte v prispevku.


Nazaj