Tenis Slovenija in Petrol vas skupaj s ambasadorko projekta Kajo Juvan vabita, da se pridružite projektu "Igrajmo tenis!" , ki je namenjen ljubiteljem tenisa vseh generacij. V soboto, 18. maja, in nedeljo, 19. maja, se bo v Športnem centru Millenium v ljubljanskem BTC-ju odvijal najbolj množičen dogodek za najmlajše, Igrajmo tenis!

Potekal bo namreč največji teniški turnir, kjer bodo tekmovali otroci iz vseh slovenskih klubov, stari od 8 do 11 let. Vzporedno s turnirjem bo v nedeljo dopoldan potekala Teniška olimpijada, v soboto dopaldan pa na Ball boys boot camp vabimo mlade pobiralce teniških žogic. Pripravljen je tudi pester spremljevalni program z nagradnimi igrami sponzorjev in partnerjev Tenis Slovenije.
Na prizorišče ste tako vabljeni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci mladih upov.

Dogodek Igrajmo tenis! pa ne bo razveseljeval le otrok, ampak tudi ljubitelje tenisa starejših generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja na različnih teniških igriščih po vsej Sloveniji. Na seznamu sodelujočih klubov, ki bodo objavljeni na Facebooku in spletni strani Tenis Slovenije, poiščite vam najbližje teniško igrišče, preverite razpoložljivost in se odpravite na igro tenisa.

Vljudno vabljeni!