LONDON & HONG KONG, 16. julij, 2020 – Košarkarska liga NBA, FOCO in Fanatics, upravljavec trgovin za e-trgovino v Evropi in na Daljnjem vzhodu, so danes najavili prodajo zaščitnih mask z logotipi ekip NBA. Celoten delež, ki pripada NBA, bo najmočnejša liga na svetu namenila humanitarni organizaciji za izboljšanje zdravja in življenja ljudi Direct Relief, ki pomaga ljudem, jih je prizadela revščina ali izredne razmere.

Zaščitne maske FOCO in Fanatics bodo imele dizajne vseh 30 ekip NBA in bodo na voljo na naslovu NBAStore.eu, uk.foco.com in 10 spletnih NBA trgovinah na Daljnem vzhodu. Ljubitelji lahko v Evropi dostopajo do portala NBAStore.eu v angleščini, francoščini, nemščini, italijanščini, španščini in turščini ter kupijo izdelke v ustreznih valutah. FOCO ponuja tri pakete, ki jih prodajajo na drobno po 24,99 £ / 32 €, Fanatics pa 14,99 £ / 19 €. FOCO in Fanatics bosta Direct Relief  donirala še dodatna sredstva.

Uporaba zaščitnih mask ne nadomešča drugih priporočenih ukrepov za omejevanje širjenja COVID-19, kot so socialna distanca, umivanje rok in preprečevanje dotika vašega obraza. Za več informacij o organizaciji in njenih prizadevanjih pri COVID-19 obiščite spletno mesto Direct Relief.