Danes je NBA v okviru globalne kampanje NBA Together predstavila novo ponudbo vsebin “Jr. NBA at Home”, ki je na voljo v aplikaciji OWQLO, uradni aplikaciji NBA lige za juniorje, Jr. NBA League, v Evropi in na Bližnjem vzhodu.

“Jr. NBA at Home” je interaktivna serija vsebin, ki prinaša različne košarkarske vadbe in vaje, ki jih je mogoče izvajati individualno in v omejenem prostoru. Namen vsebin je mladim športnikom in košarkarjem po vsem svetu pomagati, da ostanejo aktivni in razvijajo svoje košarkarske sposobnosti na varen in zdrav način. “Jr. NBA at Home” bo zdaj na voljo na aplikaciji OWQLO v obliki 30-dnevne serije vadb. Vsakodnevne vadbe - vse so direktno uporabne v igri košarke - vodita trenerja fitnesa in zmogljivosti Natalie Higby in Cristian Plascencia iz »The Durable Athlete«, ki imata več kot desetletje skupnih izkušenj v svetu fitnesa in sodelujeta tako z amaterskimi kot profesionalnimi športniki.

Program bo spodbujal razvoj spretnosti in telesne dejavnosti z vsakodnevnimi vadbami, ki vključujejo spodnje elemente:
• ogrevanje/gibljivost sklepov (10 min)
• aktivacijski del "Drill of the day" (5 min)
• vadba dneva - 3 težavnostne stopnje (12 min)
• "Ohladitev/dekompresija" - tehnika dihanja (3 min)

Aplikacija Jr. NBA na OWQLO vključuje tudi kratke vinjete “Jr. NBA at Home” vadbenih programov, ki jih izvajajo igralci in igralke lig NBA in  WNBA, trenerji lige za juniorje Jr. NBA in nekdanji igralc in ki se lahko izvajajo v omejenem prostoru, tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

O pobudi Jr. NBA at Home
NBA je v okviru kampanje NBA Together lansirala tudi "Jr. NBA at home", interaktivno serijo vsebin, ki ponuja vadbe košarkarske spretnosti in vaje z igralci in igralkami lig NBA in WNBA, ki jih je mogoče izvajati individualno in v omejenem prostoru. Namen vsebin je mladim igralkam in igralcem po vsem svetu pomagati, da bi ostali aktivni in razvijali svojo igro na varen in zdrav način. Pobuda vključuje vrsto dnevnih objav na družbenih kanalih Jr. NBA (Facebook, Twitter, Instagram) in drugih digitalnih kanalih lige NBA po vsem svetu, ki ponujajo vaje, dejavnosti in inštrukcije za spodbujanje razvoja spretnosti, telesne dejavnosti in osebnosti.


Nazaj