Oba obožujeta rastline in skrb zanje, Ilka je vzgojila celo mango! Tako je dvakratna zaporedna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec zaupala Vidu v ponedeljkovi oddaji Šport 1na1 z Vidom: »Ko ne smučam ali treniram, sem preprosto jaz. Pomivam posodo, družim se z nečakinjama, rada si vzamem nekaj časa zase, preberem knjigo, pogledam kakšno dobro serijo na televiziji.«

Dva tedna po uvodni spletni oddaji Šport 1na1 z Vidom je vrhunski slovenski rokometaš Vid Kavtičnik v drugi epizodi na Facebook kanalu Zavarovalnice Generali v ponedeljek, 16. novembra, ob 18.00 gostil izjemno slovensko alpsko smučarko Ilko Štuhec. Dvakratna zaporedna svetovna prvakinja v smuku je v sproščenem pogovoru spregovorila o marsičem. Zagotovo niste vedeli, da od 14. leta dalje v posebne blokce zapisuje prav vsak trening? Z Vidom sta se dotaknila tudi njenih številnih poškodb, med drugim pa boste v oddaji lahko izvedeli še več o tem, kaj si simpatična Mariborčanka želi početi po karieri, kako je med spomladansko karanteno vzgojila mango, koliko kilogramov opreme prevaža s seboj na tekme in priprave, Vidu pa je zaupala tudi, kakšen je trenutno njen stan. Zakaj je Ilka bolj naklonjena Lionelu Messiju kot Cristianu Ronaldu, zakaj ima rajši krompir kot riž, ali bi raje izbrala hišo ali stanovanje? Ste že videli Ilko plesati?  V zabavnih rubrikah Generalno v 60 sekundah (intiuitvno izbiranje med nasprotji) in Vidometer (resna iz zabavno smučarko-rokometna vprašanja) se je  Štajerka, ki je oktobra praznovala 30. rojstni dan, brez dvoma odlično izkazala.

Oglejte si oddajo Šport 1na1 z Vidom in prisluhnite podcastu na Facebook in Youtube strani Zavarovalnice Generali. Vid Kavtičnik, dolgoletni slovenski rokometni reprezentant, ki trenutno igra za francosko ekipo Nimes, je odlično prevzel vlogo voditelja oddaje Šport 1na1 z Vidom. Spletno oddajo in podcast Šport 1na1 z Vidom lahko sicer spremljate dvakrat mesečno. Vid je v uvodni oddaji gostil nekdanjega odličnega košarkarja Boštjana Nachbarja. Naslednja oddaja bo na sporedu v ponedeljek, 30. novembra, gost pa bo slovenski odbojkarski kapetan Tine Urnaut.

Oddaja Šport 1na1 z Vidom je sestavljena iz več rednih rubrik: Generalno v 60 sekundah (intuitivno izbiranje med nasprotji), Vidov uvid (pogled gosta nase v preteklosti in prihodnosti), Te lahko bolje vidim? (ozadje življenja gosta v trenutnem okolju), Vidovi miti in legende (odstiranje tančic športa in soočenje mnenj), Nevidni oboževalec (skrivni gost presenečenja) in Previdno z mano (obrnjena vloga med voditeljem in gostom).