»Obožujem potovanja, raziskovanje in življenje,« pravi nekdanja vrhunska tekačica na smučeh Petra Majdič, ki je v karieri kar 48-krat stala na stopničkah svetovnega pokala. Razkrila je tudi, kakšno je ozadje njene skorajšnje športne upokojitve po olimpijskih igrah v Torinu in ali se še kdaj resneje loti svoje nekdanje profesionalne discipline. Vid Kavtičnik jo je v oddaji Šport 1na1 z Vidom presenetil z obiskom njene najboljše prijateljice, ki jo je spoznala v športni enoti Slovenske vojske in s katero sta se skupaj preizkusili na 70-kilometrskem maratonu Marcialonga v Italiji. Naša šampionka je voditelju obljubila tudi, da ga bo enkrat v prihodnosti postavila na tekaške smuči.

Med drugim je nosilka bronaste kolajne iz nepozabnih olimpijskih iger v Vancouvru voditelju zaupala, da v sebi še vedno nosi radovednega otroka. »Obožujem ljudi, rada imam življenje, noro rada živim. Kar okrog sveta bi šla. Ker vem, da je svet noro lep. Doživiš ga lahko tako, da ga vidiš, prepotuješ,« je razkrila. Rokometaš Vid Kavtičnik se ne ustraši nobenega izziva in je kljub še vedno aktivni rokometni karieri sprejel voditeljsko mesto v oddaji Šport 1na1 z Vidom. Oddajo ustvarja skupaj z Zavarovalnico Generali, gosti pa vrhunske športnike ter v športu delujoče posameznike. Gostje mu zaupajo skrivnosti iz svojega življenja, kako razmišljajo, kakšen je njihov običajen dan in kakšne načrte imajo za prihodnost.

Oddaja Šport 1na1 z Vidom je na sporedu vsakih 14 dni. Slovenski rokometaš je v prejšnjih oddajah gostil zabavnega smučarja v ski krosu Filipa Flisarja, kapetana slovenske odbojkarske reprezentance Tineta Urnauta, najboljšega strelca slovenske rokometne reprezentance Luko Žvižeja, simpatično slovensko alpsko smučarko Ilko Štuhec in nekdanjega vrhunskega košarkarja Boštjana Nachbarja.

Zavarovalnica Generali stalno pripravlja tudi veliko vsebin, spletnih pogovorov, razprav in predavanj. Vse vsebine si lahko sami ali skupaj z družino ogledate iz domačega kavča. Kadarkoli, 24 ur na dan, so dostopne na spletni strani, Facebook in Youtube strani Zavarovalnice Generali. Kliknite na povezavo in si oddajo oglejte kjerkoli in kadarkoli želite nà Šport 1na1 z Vidom in na Facebook strani zavarovalnice Generali, na voljo tudi na kanalu Youtube.