16. september 2021 - »V Elanu verjamemo v »Always good times« oz. vedno dobre čase, saj smo zavezani k omogočanju aktivnega preživljanja prostega časa za ljudi, ki so radi v družbi prijateljev. Sodelovali bomo na povsem novem dogodku oz. prvem tradicionalnem Laško pohorskem smuku, ki bo potekal v soboto, 2. oktobra, na Snežnem stadionu v Mariboru,« je z navdušenjem poudarila Melanja Korošec, direktorica blagovne znamke Elan.

Dodala je, da ta smuk v Elanu vidijo kot zabaven uvod v prihajajočo zimo. »Predvsem pa verjamemo, da bomo z njim pritegnili tako najmlajšo populacijo kot tudi tiste, ki se še spomnijo spremljanja tekem svetovnega pokala med službo ali pa celo v šoli, ko se je celo pouk ustavil med vožnjo Bojana Križaja,« je poudarila Melanja Korošec.

Na dogodku, ki se bo pričel ob 10. uri, bo omogočeno adrenalinsko vijuganje po zeleni strmini, ki združuje legendarne smuči RC Elan, mariborsko smučarsko središče ter nepozabno retro druženje z legendami v pohorski areni. Teren sta že testirala tudi Filip Flisar, nekdanji najboljši smučarski krosist sveta, in Manja Pernek, demonstratorka v Demo Team.

Na tekmovanje, ki je odprtega tipa, se lahko prijavijo vsi, ki so oz. bodo v letošnjem letu dopolnili 15 let. Prijavite se lahko prek spletne strani. Tekmovalo se bo v skikrosu, pri čemer se bodo na progo podali po 4 smučarji hkrati – štirje prijatelji ali štirje naključno izbrani posamezniki, ki se bodo podali na smučarsko pustolovščino.