Na National Geographic prihaja oddaja o Maradoni, ki bo na sporedu 3. junija ob 20.55. Skozi zaupne intervjuje bomo spoznali še neobjavljen podroben portret slavnega nogometaša.

Nekateri ljudje so postali miti, resnične legende našega časa. Legenda je že po definiciji skrivnostna, nedosegljiva in neopredeljiva. V oddaji Maradona zaupno bomo spoznali zgodbo o Diegu Armandu Maradoni, največjem nogometašu vseh časov. Znan je po vsem svetu, ne le zaradi mojstrskih potez na nogometnem igrišču, temveč tudi po tem, da je prevzeten, neposreden in nevajen upoštevati pravila. Je mož z božanskim talentom, vendar raje, večino časa, kraljuje v peklu.

V oddaji se bomo preko pripovedi tistih, ki so mu najbližji, in bogate zbirke materialov poglobili v najbolj kontroverzna in osupljiva leta njegove kariere. To je potovanje v najbolj zasebne in skrite plasti uma ene najvplivnejših, legendarnih in razvpitih javnih osebnosti vseh časov. Skozi zaupne intervjuje bomo spoznali še neobjavljen podroben portret slavnega nogometaša.

MARADONA ZAUPNO (60-MINUTNA ODDAJA), V NEDELJO 3. JUNIJA OB 20.55 - PREMIERA V JUNIJU