Pozdravljeni, moda in umetnost gresta z roko v roki, kar so v sodelovanju z Massom dokazali nadebudni mladi aranžerji. Pretekli petek je na Celjskem sejmu Flora potekalo 9. državno tekmovanje mladih aranžerjev, kjer so mladi pokazali svoje spretnosti na področju aranžiranja izložb s trendi Mass obutvijo.

MASS V SODELOVANJU Z MLADIMI ARANŽERJI
MASS, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji je z več kot 80 različnimi priznanimi modnimi znamkami obutve prva izbira številnih mladih ljubiteljev trendi obutve. Ker je vizualna podoba pomemben aspekt tako za mlade kot za Mass, je pretekli petek Mass združil moči z mladimi iz srednjih šol po Sloveniiji, ki so ustvarili čudovite kreacije na področju aranžiranja izložb. Pretekli petek, 16. marca 2018, je na Celjskem sejmu Flora namreč potekalo 9. državno tekmovanje mladih aranžerjev, kjer so svoje spretnosti pokazale ekipe iz štirih srednjih šol v Sloveniji: Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Šolski center Ptuj – Ekonomska šola, Srednja trgovska šola Ljubljana, Srednja trgovska šola Maribor.

Vsaka od šol je dobila svoj izziv, ustvarjali pa so inovativne izložbe z moško, žensko in otroško športno obutvijo, pri čemer so izpostavili svetovno znane športne znamke, ki jih ponuja Mass, kot so Adidas, Puma, Nike, Replay, Guess in Converse. Umetniške kreacije izložb so navdušile vse prisotne, komisija mentorjev sodelujočih šol pa je kot najbolj kreativno izbrala izložbo Puma Srednje trgovske šole Ljubljana, drugo mesto je zasedla ekipa iz Šolskega centra Ptuj - Ekonomska šola z izložbo Nike superg, tretje mesto pa so s kreacijo izložbe Replay zasedli učenci iz Šole za hortikulturo in vizualnih umetnosti Celje.