Pomemben član črno- rumenih, ki v mrežo nasprotnikov strelja kot za šalo, si je včeraj dopoldne huje poškodoval prst na levi roki. Matic Verdinek bo tako nekaj časa ekipo spremljal s klopi. Verdinek je to sezono, po pričakovanjih, začel zelo obetavno. Na obeh srečanjih v ligi NLB je ekipi priigral največ zadetkov in obakrat pristal v stavku “najboljši strelec tekme”.

Nesreča ni počivala v nedeljo dopoldne, ko si je Verdinek huje poškodoval prst na levi roki. Poškodba je zahtevala operativni poseg, ki ga je uspešno prestal. O povratku levokrilnega rokometaša je še prezgodaj govoriti, Verdinek pa bo v času okrevanja v dobrih rokah zdravniškega osebja.

Janez Gams, direktor RK Gorenje Velenje: “Naša prva želja za letošnjo sezono je bila, da ostanejo igralci zdravi. Že po drugi tekmi smo bili obveščeni o novici, da si je Matic poškodoval prst. V tej fazi je še prezgodaj govoriti o Matičevem povratku. Vsi si želimo, da čim hitreje okreva. Z naše strani bo deležen vse pomoči in podpore, ki jo bo potreboval. Verjamemo, da se bo Matic vrnil še močnejši in boljši, kot je bil.”

Želimo mu čim hitrejše okrevanje in povratek na igrišče!

Foto: RK GORENJE VELENJE