Med trenutno prekinitvijo sezone lige NBA 2019–20, ko bi sicer letos v Evropi morali biti na sporedu rekordnih 48 prvoligaških iger ob sobotah in nedeljah, bo vratar belgijske nogometne reprezentance, Thibaut Courtois, gostil tedensko serijo iger NBA2K20 proti različnim evropskim športnim osebnostim, zvezdnikom in vplivnežem kot del pobude #NBATogether.

V 'NBA2K ob nedeljah s Thibautom Courtoisom' bo vratar Real Madrida igral računalniško verzijo igre, ki bi sicer morala biti na sporedu v nedeljo (#NBASundays), in sicer pod pokroviteljstvom igre NBA2K20, ki se bo predvajala na Thibautovem Twitch kanalu, promovirana pa bo na platformah družbenih medijev NBA Europe.

To nedeljo (21.00 CEST) se bo Courtois, ki bo igral kot ena najboljših NBA ekip v zgodovini lige - Chicago Bulls, pomeril z napadalcem ekipe Atlanta Hawks, Johnom Collinsom, ki bo igral kot ekipa, ki se tudi uvršča med najboljše v zgodovini NBA – L.A. Lakers! Pridružite se jima v nedeljo in ne zamudite priložnosti, da vidite, ali bo Collins končno prekinil Courtoisov zmagovalni niz vseh štirih nedelj!


Nazaj