Pred letošnjim težko pričakovanim svetovnim prvenstvom v nogometu se v soboto, 9. junija, na 1. programu Televizije Slovenija obeta posebna izdaja oddaje Vse je mogoče, ki bo tokrat nogometno obarvana.

»Če je nogomet najbolj množično oboževan šport z najbolj dovršeno in napeto dramaturgijo, je naša oddaja Vse je mogoče najbolj konfuzna, simpatična in smešna oddaja pri nas. To bomo dokazali s kopico vam že dobro znanih in tudi popolnoma novih nogometnih iger,« napoveduje Bojan Emeršič, gostitelj oddaje.

Sanjska ekipa, ki vas bo v tokratni oddaji zabavala, z nogometom nima popolnoma nič. Imajo pa neverjetno voljo, da vas zabavajo in nasmejijo. Z vami bodo Luka Korenčič, Nina Valič, Mario Ćulibrk, Miha Brajnik, Ana Maria Mitić, Gorazd Žilavec in Vili Resnik. V oddajo pa prihaja tudi prav posebna zvezda slovenskega klubskega nogometa – 'mariborski' Brazilec Marco Tavares.

Oddaja bo kot vedno polna smeha, zabave, improvizacije, plesa, pantomime in besednih iger, ker pa je oddaja nogometno obarvana, bo tudi nekaj novih iger. Tako boste lahko prvič spremljali nogometno igro Žogomet, kjer se bodo tekmovalci pomerili v velikanskih balonih, noro zabavno in neobičajno verzijo ročnega nogometa pa vam bodo pokazali v igri Z glavo na travo. Seveda ne bo manjkala niti zvezda oddaje – poševni oder. Solze smeha so tudi tokrat zagotovljene!

Ne zamudite posebne izdaje vsemogočne zabave v soboto, 9. junija, ob 20.00 na TV SLO 1.

Več informacij

Foto: Žiga Culiberg