Begunje na Gorenjskem, 23. 8. 2017 - Zavidljiva zgodba o uspehu je včeraj mariborski nogometni klub že tretjič zaporedoma popeljala v Ligo prvakov. In ker se v podjetju Elan zavedamo, da si enkratne zgodbe zaslužijo vso čast in spoštovanje, ter hkrati cenimo slovensko znanje in tradicijo, smo se v znak obeležitve mariborske zmage odločili, da na trg lansiramo prav poseben model Elan smuči za vse smučarske navdušence.

Omejena serija modela Elan SLX bo v začetku prihajajoče sezone tako na voljo v posebni vijolični barvi, katero je tudi tokrat pripravila slovenska oblikovalska agencija Gigodesign. 

O modelu Elan SLX
Kratki in dinamični zavoji so prava smučarska umetnost, ki zahteva največjo mero zaupanja v smučarsko opremo. Prav zato smo v Elanu razvili prav posebno smučko za vse slalomske navdušence, z uporabo inovativne Arrow tehnologije, ki združuje prednapeto karbonsko ploščo, ki prenaša energijo v konice smuči, ter kot puščica oblikovano plast titanala, ki energijo učinkovito prenaša na robnike. Jedro smučke je lesena sredica, Response Frame Woodcore, z dvojno plastjo titanala, ki poskrbi za neposreden prenos energije s smučarja na smuči, RST stranski rob pa zagotavlja natančnost. S pomočjo Arrow tehnologije je Elan SLX nabita z energijo in je vaš najboljši prijatelj za kratke in eksplozivne zavoje.

Elan SLX je bil na letošnjem sejmu zimsko-športne opreme nagrajen z »ISPO Award – Winner« nagrado v kategoriji alpskih smuči.

www.elansports.com