Odbojkarji Panvite Pomgrada so v gosteh premagali odbojkarje OK Hoč. Naslednja tekma 10. kroga 1.DOL med ekipama Panvita Pomgrad vs. OK Maribor se bo odigrala v soboto, 15.12 2018 ob 17.00 uri v ŠD OŠ I. M. Sobota.

Izjave po tekmi Panvita Pomgrad

Aljoša Bogožalec - korektor Panvita Pomgrad: »Za nami je težko obdobje iskanja forme, posledica česa je stanje na lestvici. Danes nam je uspelo pripeljati celo tekmo do konca, kljub občasnim padcem koncentracije. Nastopili smo tudi brez poškodovanega Rojnika, tako da smo se morali dodatno potruditi. Želja v naslednjem kolu doma je vzeti skalp Mariboru in zaključiti koledarsko leto z zmago«.

Luka Volovlek sprejemale Panivta Pomgrad: »Dobro da smo zmagali na pomembni tekmi zaradi priključka k najboljšim ekipam. Rojnikovo odsotnost zaradi poškodbe sem poizkusil čim bolj izničiti in izkoristiti. V četrtem setu smo po zaostanku 4 točk pokazali karakter in po dobrem servisu in bloku obrnili set in tekmo v naš prid«.

Miha Žalig: »Pomočnik trenerja Panivta Pomgrad »V Hočah smo v odličnem vzdušju pred domačini in našimi gledalci odigrali dobro tekmo. Zaradi poškodbe Rojnika je moral vsak igralec, ki je danes stopil na igrišče dodati nekaj več. Taktično je izjemno danes odigral podajalec Žan Beravs, v bloku pa je končno zablestel tudi kapetan Gorazd Flisar«.

OK Hoče vs. Panvita Pomgrad 1:3 (-21, -19, 22, -22)

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Flisar 18, Pulko 16, Bogožalec 12, Bedrač, Marovt, Beravs (vsi po 4), Volovlek 3, Pečnik 1

Točke za OK Hoče so dosegli: Crnjanski 23, Filipas 14, Cafuta11, Šijanec 6, Franc 5, Drvarič 2, Špindler 1