Dragi teniški prijatelji in prijateljice, Tenis Slovenija začenja z novim projektom poimenovanim Ostani doma in bodi teniško aktiven! Ob spremembi našega vsakdana se je naše življenje upočasnilo, ne sme pa se ustaviti. S projektom želimo povezati čimširši teniški svet z različnimi zanimivostmi, zato bodo vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekale vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom in dvakrat na teden Facebook live, kjer bo Anže Bašelj vodil zanimive pogovore s teniškimi veljaki.

V sodelovanju z Robijem Cokanom, slovenskim teniškim trenerjem leta ter trenerjem Kaje Juvan, bomo za vse ljubitelje tenisa in tiste, ki boste to še postali, pripravili sklop kratkih teniških vaj (pravilni začetni teniški udarci, teniška gibanja, vaje za najmlajše, vaje za izboljšanje teniške kondicije, vaje za teniško koordinacijo …). Vaje boste lahko izvajali doma in tako svojo teniško tehniko izboljševali tudi v časih samoizolacije. S teniškimi treningi začenjamo v ponedeljek, 23. marca, ob 10. uri na družbenih omrežjih Tenis Slovenije. Vse naše sledilce bomo pozvali, da nam pošljejo svoje posnetke, Robi Cokan pa jih bo tudi pokomentiral. Med vsemi prejetimi video posnetki bomo izžrebane nagradili z zanimivimi nagradami.

Prav tako bo na Facebook profilu Tenis Slovenije dvakrat na teden, v torek in petek, športni novinar, Anže Bašelj, prek Facebook Live-a opravil zanimive pogovore z različnimi pomembnimi deležniki iz teniškega sveta (igralci in igralke, trenerji, sodniki ….). Tema pogovora bo trenutna situacija, pogled in preživljanje časa, plani za prihodnost in sporočilo za ljubitelje tenisa. Prvi pogovor bo potekal v torek, 24. marca, ob 12. uri.

V tem čolnu smo skupaj in ne pozabite, majhni dnevni cilji, ki jih izvajamo redno, lahko pripeljejo do izjemnih rezultatov. Zato ostanimo doma, vendar vseeno naredimo nekaj zase, se česa novega naučimo ali preprosto uživajmo v tenisu.

Pridružite se nam in ostanite zdravi.