Začel se je že četrti teden projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven! S projektom želimo povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa dvakrat na teden na Facebook live gosti zanimive teniške goste.

Danes je bil gost na FB Live pogovoru kapetan slovenske ženske reprezentance, Andrej Kraševec, ki je bil v mlajših kategorijah med najboljšimi igralci na svetu: “Imel sem dober forehand, dobro gibanje, dober servis. V kasnejših kategorijah pa je bila konkurenca vse težja,” je dejal Kraševec, ki je bil z ekipo do 14 let takrat tudi svetovni podprvak. Zdaj je uspešen trener in tudi kapetan ženske reprezentance: “Mislim, da imamo pravo ekipo. Vzdušje je zelo dobro, dekleta se razumejo. Cilj je uvrstitev v svetovno skupino. Treba je biti potrpežljiv. Ni vedno lahko, vendar mislim, da se nam bo izšlo.”

Celoten intervju si lahko ogledate tukaj. Naj spomnimo, Mednarodna teniška zveza je za zdaj prekinila vse aktivnosti do 13. julija. Naslednji pogovor je na sporedu v petek, 17. aprila, ob 12. uri, ko se nam bo pridružil Marko Por, predsednik strokovnega sveta Tenis Slovenije. Vprašanja lahko pošiljate na marketing@tenis-slovenija.si ali v zasebno sporočilo na Facebook profilu Tenis Slovenije. V kolikor si še niste ogledali preteklih zanimivih in poučnih intervjujev s Tamaro Zidanšek, Aljažem Bedenetom, Blažem Kavčičem, Kajo Juvan, Blažem Rolo vam jih toplo priporočamo.