Po šestih tednih smo v teh dneh zaključili s projektom Ostani doma in bodi teniško aktiven! Cilj projekta je bil povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato smo vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije objavili vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa je dvakrat na teden na Facebook live gosti zanimive teniške goste.

Projekt je kot uspešnega ocenila tudi Tea Starc, direktorica marketinga in PR pri Tenis Sloveniji in pobudnica projekta: “V tem času smo posneli 35 teniških vaj, Grega Žemlja pa je bil enajsti gost v poučnih pogovorih. Do sedaj si je objave ogledalo več kot 130 tisoč ljudi. Sledi kratek premor, v roku meseca dni pa bomo s projektom nadaljevali, sicer v novi obliki in z novim imenom, a z enakim namenom.”

Zadnji gost v pogovoru je bil teniški trener, nekdaj pa 43. igralec na svetu, Grega Žemlja: “Kot trener poizkušam pri igralcu najprej ugotoviti kje ima rezerve in kakšne so njegove značilnosti. Nato si naredim načrt kako igralca ali igralko izboljšati. Trenutno imam igralca, ki ima težave z motivacijo in disciplino na igrišču. V njemu vidim del sebe in mi je zelo zanimivo na ta način delovati.” Še več zanimivosti, med drugim tudi o tem ali so mu kot trenerju zdaj ljubša jutra kot v igralskih časih pa v prispevku.

Celoten intervju si lahko ogledate na Facebook profilu Tenis Slovenije. V kolikor si še niste ogledali preteklih zanimivih in poučnih intervjujev s Tamaro Zidanšek, Aljažem Bedenetom, Blažem Kavčičem, Kajo Juvan, Blažem Rolo, Andrejem Kraševcem, Markom Porom, Radom Mulejem, Boštjanom Falknerjem, Davidom Haggertyem vam jih toplo priporočamo.

Želimo vam veliko teniških užitkov!