V ponedeljek se je začel že tretji teden projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven! S projektom želimo povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s profesionalnim teniškim trenerjem, Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa dvakrat na teden v živo gosti zanimive teniške goste.

Danes je bila gostja v Facebook pogovoru teniška igralka Kaja Juvan. Čeprav Kaja že močno pogreša tenis pa ji v teh dneh vseeno ni dolgčas: “Ne štejem dni do morebitnega začetka sezone. To bi bilo preveč žalostno. Ampak, vseeno mislim, da je to velika priložnost, da pridobim na kondicijskem delu in da se bo to poznalo.”

Prav tako ne spreglejte podrobnosti o Kajini karieri, o odnosu s trenerjem Robijem Cokanom, zaupala pa nam je tudi, kaj tako lepo diši v njeni kuhinji. Celoten intervju si lahko ogledate tukaj. V kolikor si še niste ogledali preteklih zanimivih in poučnih intervjujev s Tamaro Zidanšek, Aljažem Bedenetom, Blažem Kavčičem, vam jih toplo priporočamo. Naj spomnimo, Mednarodna teniška zveza je za zdaj prekinila vse aktivnosti do 13. julija.

Naslednji pogovor je na sporedu v petek, 10. aprila, ob 12. uri, ko se nam bo pridružil Blaž Rola. Vprašanja lahko pošiljate na marketing@tenis-slovenija.si ali v zasebno sporočilo na Facebook profilu Tenis Slovenije.