Za nami je prvih pet dni projekta poimenovanega Ostani doma in bodi teniško aktiven! S projektom želimo povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, športni novinar Televizije Slovenija Anže Bašelj pa dvakrat na teden na Facebook live gosti zanimive teniške goste.

Robi Cokan, trener Kaje Juvan, je na naši Facebook strani že objavil pet treningov, včeraj pa smo tam lahko spremljali intervju z Aljažem Bedenetom, trenutno 61. igralcem na lestvici ATP. Aljaž je tako kot vsi ostali športniki trenutno doma in čaka na nadaljevanje sezone. Težje je kot sem mislil. Ampak tako pač je. Zdaj je potrebno izkoristiti te trenutke z domačimi. Včasih mi je dolgčas, še posebej, ker nas je zdaj zapustilo še lepo vreme. Dnevi so enolični. V trgovini se počutiš kot, da greš v vojno. Ni najlažje. Upam, da ne bo ta situacija trajala predolgo.”

Celoten intervju si lahko ogledate tukaj. Naslednji intervju bo na sporedu v torek 31. marca ob 12. uri. Gost pa bo teniški trener Robi Cokan. Vprašanja lahko pošiljate na marketing@tenis slovenija.si. Naj spomnimo, Mednarodna teniška zveza je za zdaj prekinila vse aktivno sti do 8. junija.