Murska sobota, 7. 10. 2020 -  Skupina Panvita je postala ponosni sponzor ekipe Team Bahrain McLaren. »Zavedamo se pomena rednega gibanja in zdrave prehrane, zato spodbujamo in podpiramo tudi naše športnike. Naši AVE izdelki so kakovostni, varni in zdravi,« je poudaril mag. Peter Polanič, predsednik uprave Panvite.

»Zavedamo se pomena zdrave, varne hrane in kakovostnega načina življenja. Naša odgovornost temelji na spoštovanju okolja, živali in ljudi. Ker je sožitje temelj rasti in napredka vsake družbe, veliko pozornost posvečamo številnim dejavnostim, ki povezujejo ter združujejo. Ker šport krepi vezi in odnose, obenem pa skrbi za dobro voljo, zdravje in vitalnost, smo postali ponosni sponzorji vrhunske kolesarske ekipe Team Bahrain McLaren,« so povedali v Skupini Panvita, kjer v središče postavljajo zanesljivost, pripadnost in prilagodljivost.

Zdrava prehrana  vključuje uravnotežena živila, ki ohranjajo in krepijo človekovo zdravje, ob tem pa so tudi varna. Le skrbno načrtovani obroki športnikom in tudi rekreativcem zagotovijo potrebe po energiji, hranilih in esencialnih snoveh, ki so pri telesnih naporih bistveno povečane ter nujne za normalno delovanje organizma. »Naši AVE piščančji izdelki brez gensko spremenjenih organizmov (GSO) zagotavljajo pravo mero zdravja, naravnih sestavin in energije,« so pojasnili v Panviti, kjer letno vzredijo skoraj 4 milijone piščancev. Krma zanje je lokalno pridelana in vsebuje samo surovine na rastlinski osnovi, ki ne izvirajo iz genskega inženiringa.

»Naša profesionalna fizična dejavnost zahteva pravilno prehrano, ki vključuje naravne sestavine za moč in energijo. Prav zato radi posežemo po AVE piščančjih izdelkih in mesu brez GSO, ki so odličen vir beljakovin,« so poudarili v ekipi Team Bahrain McLaren.

»Ker nam je mar, kaj ponudimo svojim kupcem intenzivno vlagamo v razvoj in izboljšanje naših produktov in storitev. V hitrem tempu življenja je še kako pomembno, da smo pozorni tudi na prehrano, ki dolgoročno vpliva na naše zdravje, delovno učinkovitost, produktivnost in počutje,« so še dodali v Panviti, kjer z vertikalno integrirano proizvodnjo hrane omogočajo celovit nadzor vsake faze v svoji verigi, od polja, priprave krmnih mešanic, vzreje in vse do končnega proizvoda.