Samsung Electronics je v sodelovanju z družbo Red Bull in legendarnim brazilskim rolkarjem Pedrom Barrosom predstavil videoposnetek z naslovom "Poglejte širšo sliko" (ang. "See the Bigger Picture), ki gledalce poziva, da doživijo intenzivnost rolkanja. Barros rolka skozi notranji poligon, zasnovan na podlagi najbolj ikoničnih svetovnih mest, kot sta na primer Barcelona in New York.

Po prvem sodelovanju družb Samsung in Red Bull na področju ekstremnih športov z videoposnetkom "Poglejte nepričakovano", sta družbi zasnovali nov koncept, ki poudarja intenzivnost rolkanja, a hkrati prikazuje zmogljivosti Samsung QLED TV. QLED TV, ki je na voljo z izjemno velikimi zasloni, od 165,1 do 223,52 centimetrov, zagotavlja najbolj živahno in kakovostno sliko na trgu ter jasno prikazuje barve in gibanje.

“QLED TV z izjemno velikimi zasloni gledalcem omogoča, da resnično uživajo v videoposnetku s Pedrom Barrosom. Veseli smo, da ponovno sodelujemo z družbo Red Bull in dokazujemo, kako izjemno izgledajo ekstremni športi na Samsung zaslonih,” je povedal Sunghee Han, podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. “QLED TV serijo bomo še naprej razvijali in partnerstva z blagovnimi znamkami, kot je Red Bull, bodo še naprej igrala ključno vlogo pri zagotavljanju zanimivih vsebin za naše uporabnike.”

Gledalci skozi videoposnetek spoznajo več konceptov znotraj konstrukcije virtualnega dvonadstropnega notranjega poligona za rolkanje. Ko Barros rolka skozi strukturo, se razkrije nova estetska razsežnost, ki sega od drzne barcelonske arhitekture do puščavske Afrike in betonskih džungel, kot sta New York in San Francisco. Globalno priznani umetniki, vključno z RYNoART, Stevom Fawlerjem, Kirsten Poulsen, Sophio Langner, Marcom Reinhardtom, PTLN, NXT LVL in C-Bass, so prispevali k oblikovanju virtualnega poligona. Celotni epos umetnikov sta združila Starelation in strokovnjak za grajenje ramp, Andreas Schutzenberger, ki je poligon postavil v osmih tednih.

Pedro Barros je mednarodni športni zvezdnik, znan po osvojitvi šestih zlatih, treh srebrnih in ene bronaste medalje na tekmovanju X-Games in po svojih neverjetnih uspehih na svetovnem prvenstvu v rolkanju. 

Za več informacij o Samsung QLED TV obiščite www.samsung.com.