Po zmagi v 3. krogu Lige Evropa proti hrvaškim Našicam, čaka Velenjčane pomembna tekma državnega prvenstva. Varovanci Zorana Jovičić se bodo v soboto, 20. novembra odpravili na težko gostovanje v Ribnico, kjer jih ob 19.00 uri čaka tekma 10. kroga Lige NLB. Rokometaši Gorenja Velenja so mesec november odprli z dvema zmagama.

V državnem prvenstvu so z rezultatom 30:23 premagali RD LL GROSIST Slovan, v Ligi Evropa pa so nadigrali hrvaške podprvake iz Našic (34:28). Velenjčani in Ribničani se trenutno z istim številom točk (13) nahajajo na 4. in 5. mestu lestvice. Tako kot črno-rumeni so tudi rokometaši Ribnice na šestih tekmah slavili, na eni igrali neodločeno, na dveh pa so morali premoč priznati nasprotniku. Tekmo si boste lahko v živo v neposrednem prenosu ogledali na našem Facebook profilu ali na YouTube kanalu Rokometne zveze Slovenije in RK Riko Ribnica.

Enej Slatinek Jovičić, rokometaš Gorenja Velenja: ˝V soboto nas čaka pomembna in izredno težka tekma proti zelo kakovostni ekipi Ribnice. Ribnica je v tej sezoni pokazal, da je ekipa, ki se bo borila za najvišja mesta v državnem prvenstvu. Tako kot na vsako tekmo, se bomo tudi na to dobro pripravili in se v soboto na gostovanje odpravili po novi dve točki.˝

10. krog LIGE NLB, 20. november, 19.00 (ŠRC Ribnica)
RD RIKO RIBNICA : RK GORENJE VELENJE 

Foto: RK GORENJE VELENJE